06 / 05 / 2024

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi, Aslı Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık 2014 tarihinde Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Oğuz Sokak'ta kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kılıç tarafından açıldı.

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent  Çelik tarafından kuruldu. 

Sinbad Road Turizm Reklam Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinbad Road Turizm Reklam Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alı Mohamad tarafından kuruldu.

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi Murat Ataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Aghazada ve Ramın Akhundov ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak'ta kuruldu.

Bn Medya Yapım İnşaat Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bn Medya Yapım İnşaat Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Nadiye Yıldız tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi Haberi

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi

ACM Turizm Medya Anonim Şirketi, Aslı Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


ACM Turizm Medya Anonim Şirketi iş konusu; 1-Turizm Bakanlığından işletme belgesi almak kaydıyla turistik tesis işletmeciliği ve seyahat acenteliği ve bilumum turistik amaçlı turlar düzenlemekler türlü turizm hizmetlerini yapmak ve organize etmek 1618 sayılı seyahat acenteleri kanunu uyarınca acentelik belgesi almak.Yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak.Yerli ve yabancı turistleri konaklatmak.tur düzenlemek. 2-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek,konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyet göstermek.Bu amaçlar çerçevesin de tur,konaklama,irtibat,konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. Yurt içerisinde ve dışında seyahat düzenlemek.Seyahat acentelikleri kurmak acentelerin şube temsilcilikleri ve ajanslarını açmak ve çalıştırmak,bu hususta yurt içi ve yurt...