02 / 05 / 2024

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Aghazada ve Ramın Akhundov ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak'ta kuruldu.



ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Aghazada ve Ramın Akhundov ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak'ta kuruldu.


ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)TURİZM YATIRIM DANIŞMANLIK  a- Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri b.Turizm sektörine bağlı , otel motel pansiyon turistik tesisler faaliyetlerinde bulunmak , bu faaliyetlerle ilgili  gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek c-Her türlü inşaat gayrimenkullerin alım satımı ekspertizlerini yapmak, bu  konularda yatırımcılara danışmanlık , aracılık ve pazarlama hizmetleri vermek. 2)DIŞ TİCARET a-Şirket yürürlekteki mevzuat gereği her türlü malın ve hizmetin ithalatı , ihracatı,  alım satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunabilir. 3)Konusu ile ilgili faaliyette bulunan yerli ve yabancı  firmalardan mümessillikler ve acentelikler almak, vermek. Konusu ile ilgili her türlü kamu ve  özel sektör ihalelerine girmek , tekliflerde bulunmak. 4) Şirket amacına ulaşabilmek için iç ve dış piyasalarda  uzun ,orta ve kısa vadeli istikrazlar akdedebilir,bankalardan ve kredi müesseselerinden işletmelerinden teşvik kredileri ve benzeri kredileri temin edebilir. 5)  Kurulmuş tesislere ortak olmak, kiraya verebilmek, yurtiçi ve yurtdışında hertürlü işyeri açmak, açılmış olan işletmeleri satın almak,ve ortak olmak. 6) Şirket faaliyetleri için lüzumlu görülecek her türlü gayrimenkul (gemi dahil) malları ve gayrimenkul hükmündeki hakları her çesit menkul malları veya gayrimenkul (gemi dahil) ve menkuller üzerindeki her çeşit ayni veya şahsi her türlü hakları satın alma, Sirket isleri için lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul (gemi dahil) mallar ile hak ve tesisler üzerinde şirket için rehin ve ipotek edebilir,verebilir,kabul edebilir, fekkedebilir hak veya alacaklarının temin ve tahsili için ayni veya sahsi her türlü teminatı verebilir gösterebilir alabilir kendi veya başkalarının gayrimenkullerini teminat olarak gösterebilir gerçek veya tüzel 3.cü kisilerin borçlarına kefil olabilir ve bu kefaletlerinin teminatı olarak kendi ve/veya başkalarının gayrimenkullerini ipotek edebilir yahut ettirebilir veya sair aynı veya sahsi teminatları gösterebilir verebilir menkul gayrimenkul (gemi dahil) hak veya tesisler kiralayabilir kiraya verebilir kira sözleşmelerini tapuya serh ettirebilir insa eder veya ettirir isletir veya islettirebilir gayrimenkulleri üzerinde irtifaklar intifa hakları veya kat mülkiyetleri tesis edebilir keza faaliyetleri için lüzumlu görülecek her türlü menkul ve gayrimenkullerle (gemi dahil) ilgili bilumum ihalelere istirak edebilir ihaleye çıkarabilir taahhüt islerine girebilir bizzat yapabiir veya ihale edebilir ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak, 2/1 


Geri Dön