03 / 10 / 2024

Ramın Akhundov

Ramın Akhundov

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Aghazada ve Ramın Akhundov ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak'ta kuruldu.

ŞOK'ta bugün Sinbo Çift Hazneli Airfryer 3.499 TL, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 250 6 GB 8 GB RAM Mor/Siyah/Yeşil 14.999 TL.

ŞOK'ta bugün birçok seçili üründe indirim var. ŞOK market Mayıs indirimlerine başladı. ŞOK market 1 Mayıs çarşamba kataloğu indirimli ürünler listesi...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

8 GB RAM'e sahip en ucuz telefon modelleri! İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

8 GB RAM kapasitesine sahip en uygun fiyatlı telefon modelleri telefon satın almak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Radal Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radal Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Molaeıabar tarafından kuruldu.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

Hıram Consultıng Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hıram Consultıng Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Rovshan Aghayev tarafından kuruldu.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ramgün Turizm Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Mavlyutov ve Enis Günay ortaklığında kuruldu. 

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Ramın Akhundov Haberi

Ramın Akhundov

ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Zaur Aghazada ve Ramın Akhundov ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi, Ördekli Bakkal Sokak'ta kuruldu.


ACM Group Turizm Yatırım Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)TURİZM YATIRIM DANIŞMANLIK  a- Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri b.Turizm sektörine bağlı , otel motel pansiyon turistik tesisler faaliyetlerinde bulunmak , bu faaliyetlerle ilgili  gayrimenkuller almak satmak kiralamak kiraya vermek c-Her türlü inşaat gayrimenkullerin alım satımı ekspertizlerini yapmak, bu  konularda yatırımcılara danışmanlık , aracılık ve pazarlama hizmetleri vermek. 2)DIŞ TİCARET a-Şirket yürürlekteki mevzuat gereği her türlü malın ve hizmetin ithalatı , ihracatı,  alım satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunabilir. 3)Konusu ile ilgili...