22 / 05 / 2024

açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina

açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina

Geleneksel binaların ortasında yükselen modern ve estetik yapılar kentlerin silueti değiştiriyor. İşte bu yıl açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina...

Esnaf yeni dönem için taleplerini açıkladı: 1 gün dahi kaybedemeyiz!

1 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanan yeme-içme sektörü, bir genelge ile olası hazırlıklar için şartların belirlenmesini bekliyor...

Yerli ve milli oteller yabancılara satılabilir!

Kovid-19 salgınında vaka ve ölüm sayılarında yaşanan artış, yaz sezonunu müşterilerine açmaya hazırlanan turizmcileri endişelendirdi. Sektör temsilcileri "Eğer kapanma olmaz ise 2021 sezonunu kaybederiz. Bu kayıp, yüzde 90’ı yerli ve milli olan otellerin yabancılara satışına neden olur" diyor.

Papermoon şube açmaya hazırlanıyor!

Akfen Holding sahibi Hamdi Akın, sosyetenin buluşma adresi olan Papermoon için yeni şube açmaya hazırlanıyor.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Dünyanın en büyük Universal Studio’sunun ana bina inşaatları tamamlandı!

Çin’in başkenti Beijing’de 2021'de kapılarını açmaya hazırlanan Universal Studio’nun ana bina inşaatları tamamlandı.

Kapalıçarşı kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş gerçekleştireceği toplantıda açılışa hazırlık dönemi, alınan önlemler ve açılış günü hakkında bilgi verecek

Starbucks ABD’deki mağazalarını yeniden açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en büyük kahve zincirleri arasında yer alan Starbucks ABD'deki bazı mağazalarını yeniden açmaya hazırlanıyor.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

İstanbul Havalimanı ile devletin kasasına 176 milyar TL girecek!

Dünyada ve Türkiye'de havacılık sektöründe çığır açmaya hazırlanan İstanbul Havalimanı, devletin kasasına 25 yılda 176 milyar liradan fazla para girmesini sağlayacak.

Ottoman's Life Hotel Deluxe açılış için hazır!

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan rehbere göre yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı genelgesine göre kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan Kamu Binaları Standartları Rehberi'ne göre yapılacak..

açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina Haberi

açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina

Londra’nın büyüyen konut sektöründe taleplerin sonu yok, bu da tasarımcıları her geçen gün orijinal fikirler üretmeye zorluyor. 2018 yılında Londra’nın merkezine yapılması planlanan ‘gökyüzü havuzu’ ise iki bina arasına yerleştirilmiş bir köprü gibi görünüyor.






25 metre uzunluğa, 5 metre genişliğe ve 3 metre derinliğe sahip olan havuzun tabanı ise tamamen camdan yapılacak. Embassy Gardens isimli inşaat firmasına ait projede, gökyüzü havuzlu sitede bir dairenin fiyatının yaklaşık 2 milyon 800 bin lira olması planlanıyor.