06 / 07 / 2024

aco duş kanalları e ve c serisi

aco duş kanalları e ve c serisi

Su yönetiminde dünya lideri olan ACO, üstün lazer teknolojisiyle imal edilen paslanmaz çelik duş kanalları ile fark yaratıyor...

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor vefat etti!

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor 3 Ekim 2017 Salı günü vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım'da!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım tarihleri arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde düzenlenecek.

Donald Trump'ın doğduğu ev 2.14 milyon dolara satıldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın doğduğu ev satıldı. New York Queens bölgesinde yer alan evin 2.14 milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Oğuz Gündoğdu: İstanbul depremi kaldıramaz!

Jeofizik Mühendisi Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin olası Marmara depreminin İstanbul'da felakete yol açabileceği ve bu yükün altından kalkılamayacağı görüşüne tümüyle katıldığını söyledi.

Gündoğdu İnşaat'tan Isparta'ya Apart Kampüs geliyor!

Gündoğdu İnşaat, ''2’nci Üniversite hedefine koşan'' ve ''Kara Havacılık Okulu''nu açmaya hazırlanan Isparta’da 6 Bin 500 M2 Kampus’ta Isparta’nın ilk ve tek sistemini kuruyor: ''Site şeklinde Apart Kampus''

Bursa'da ucuz konut ihtiyacı doğdu!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Adolf Hitler'in doğduğu ev kamulaştırıldı!

Avusturya Meclisi, Adolf Hitler'in doğduğu evin kamulaştırılmasını öngören tasarıyı kabul etti.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Hitler'in doğduğu eve yıkım kararı!

Avusturya’da yıllardır en çok tartışılan konulardan biri Adolf Hitler'in 1889'da Branau am İnn adlı kasabada doğduğu evin akıbeti oldu.

Adolf Hitler'in doğduğu ev yıkılacak!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizanları için bir anıta dönüşmesini engellemek için eski Nazi lideri Adolf Hitler'in doğduğu evin istimlak edilip, yıkılacağını açıkladı.

aco duş kanalları e ve c serisi Haberi

aco duş kanalları e ve c serisi



ACO’nun yüksek kaliteli banyolar için özel olarak tasarladığı, paslanmaz çelik duş kanallarının, 6 farklı modeli ve 8 değişik ölçüsü bulunuyor. Izgaraları üstün lazer teknolojisiyle imal edilen duş kanalları, bu sayede pürüzsüz bir üst yüzeye sahip. Suyu en hızlı şekilde süzgece iletecek eğimle tasarlanan duş kanalları, sadece zarafetiyle değil, tasarım ve işleviyle duşta hareket özgürlüğü sağlıyor.

Ayrıca paslanmaz çelikten olan ve kolay çıkartılabilen koku tutucu kilidi, rahat temizlik imkanı sağlıyor ve olası koku rahatsızlığını önlüyor. Lazerle kesilmiş ve kimyasal işlemlerden geçirilmiş ürünleri için ACO, kullanıcıya yüksek güvenlik garantisi veriyor. Yeni E ve C serileriyle banyolara farklı bir boyut kazandıran ACO, yüksek hidrolik kapasiteli şık ürünlerini uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.  ACO sayesinde banyolar artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha estetik.

E Serisi’nde...