26 / 05 / 2024

ACO süzgeç

ACO süzgeç

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, 12-28 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Bakü 2015 Avrupa Oyunları’na tecrübesi ve kalitesi ile imza attı.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emlakçılardan ev sahiplerine tahliye baskısı!

Haberlisin köşe yazarlarından Özge Günal Akgül bugün kaleme aldığı köşe yazısında Türkiye'deki kira fiyatları hakkında açıklamada bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

İMO Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, "Bakan Murat Kurum ve ÇED Raporu'nu hazırladığı söylenen 200'den fazla 'bilim insanı'nı kamuoyu önünde tartışmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

İMO'dan dikkat çeken uyarı: Risk taşıyan her şey deprem ile sınanıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Taner Yüzgeç, Türkiye’deki konutların yüzde 70’inde mühendislik hizmetinin kağıt üzerinde kaldığına dikkat çekerek, bu durumun deprem riskini arttırdığını belirtti. Yüzgeç, “Risk taşıyan her şey deprem ile sınanıyor” dedi.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Levent Tokses: Deprem gerçeği sürekli gündemde tutulmalı!

Özge Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Levent Tokses yaptığı açıklamada, "Deprem kaçınılmaz bir doğa olayıdır ve depremi felakete dönüştüren maalesef kötü yapılardır." dedi.

Özge Kuzu kadınların iş dünyasındaki önemini anlattı!

Kuzu Effect AVM'nin yöneticisi Özge Kuzu, MAG Mart sayısına özel verdiği röportajında, kadınların iş dünyasındaki önemi hakkındaki düşüncelerini paylaştı...

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Özge Yapı'dan 15 bin liradan başlayan fiyatlarla prefabrik ev!

Hekim Holding şirketlerinden Özge Yapı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Burcu Doğan, insanların artık daha sakin bir yaşam ve daha yüksek yaşam kalitesi arzuladığını, ihtiyaçlarını minimize edip doğayla ve çevreyle barışık bir hayat sürdürmek istediğini ifade etti.

ACO süzgeç Haberi

ACO süzgeç

ACO, Mart 2015’te tamamlanan Bakü 2015 Avrupa Oyunları’nın kalbi Bakü Olimpiyat Stadyumu ve NationalGymnastics Arena’nın tercih edilen markası oldu.

Uluslararası spor organizasyonları, ülkelerin kendilerini en iyi şekilde temsil edebilecekleri, dünyada milyonların izlediği organizasyonların başında geliyor. Bu organizasyonlar için mevcut tesislerde yenileme çalışmaları sürdürülürken, bir yandan da yeni tesisler inşaa ediliyor. 

Bakü de 50 ülkeden 6 binden fazla oyuncunun yarıştığı Avrupa Oyunları öncesinde projelerini gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamladı. Bu projelerin başında 68bin kapasiteli Avrupa Oyunları’nın kalbi Bakü Olimpiyat Stadı yer alıyor. Karşılaşmaların gerçekleştirildiği önemli tesislerden biri de 2014 yılında tamamlanan 5.407 kişilik kapasitesi ile NationalGymnastics Arena.

60 yıllık geçmişi ve 100 milyon metrenin üzerinde uygulaması ile spor tesislerinin vazgeçilmez markası olan ACO, bu önemli iki tesisin drenaj sistemlerini gerçekleştirdi.

Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda özel tasarım polimer...