15 / 05 / 2024

Acr Oda İnşaat nerede

Acr Oda İnşaat nerede

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kemal Acar tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

ACR Metal İnşaat Emlak Sanayi ve  Limited Şirketi kuruldu!

ACR Metal İnşaat Emlak Sanayi ve  Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereat Acar tarafından tarafından kuruldu.

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oda Farm Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Mutlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Acr Box Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Box Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adil Umur Acar ve Mehmet Burak Acar ortaklığında kuruldu. 

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Acar, Erkan Acar ve Abdulvahap Acar imzasıyla kuruldu.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

Edremit İnşaatçılar Odası 2016'nın ilk toplantısını yaptı!

Edremit İnşaat Ustaları Odası 2016 yılı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Rasim İz toplantısında 2016 yılında Esnaf ve Sanatkârları için neler yapabilir bununla ilgili görüş ve bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

ACR Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACR Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gür, Mehmet Şimşek, Mustafa Yaşar Aydın ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

ACR Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Kadir Güneş Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda açıldı.

Beyaz İnşaat Topkapı projesi için ön talep topluyor!

Çukurova arsasında 3 blok, Atlı Zincir arsasında 2 blok halinde yükselecek olan Beyaz İnşaat Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak...

Acr Oda İnşaat nerede Haberi

Acr Oda İnşaat nerede

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi adres: İkitelli Osb Mh.Keresteciler 24.Blok Sk.Ker.Sa.Si.No.26...