12 / 05 / 2024

açşıoğlu eğitime destek

açşıoğlu eğitime destek

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Yaşar Aşçıoğlu: İşi bilen bilmeyen herkes bu işe geldi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Onursal Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, işi bilen bilmeyen herkesin inşaat sektörüne girmesini eleştirdi. Aşçıoğlu, "Para yok, tecrübe yok ama cahil cesareti var. " dedi.

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat ve TEGV’den eğitim işbirliği!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliği yaptı.

Aşçıoğlu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya başlıyor!

Proje kapsamında, Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

açşıoğlu eğitime destek Haberi

açşıoğlu eğitime destek

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Proje kapsamında, Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro'dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek. Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy'un katılımıyla Selenium Plaza'da bir imza töreni gerçekleştirildi, işbirliğini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi:...