03 / 05 / 2024

Acun llıcalının evi

Acun llıcalının evi

Acun llıcalı, kazandığı parayı önce işine sonra da gayrimenkule yatırıyor. Türkiye'nin değer kazanan birçok yerinde gayrimenkul yatırımı olan llıcalı, son olarak İstanbul Beylerbeyi'nde yapımı süren Antteras evlerinden 3 milyon dolara villa satın aldı.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Carrefoursa'dan Oppo akıllı telefonlara indirim! Son 1 gün! 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa, Oppo tutkunlarına akıllı telefonlarda harika indirimler sunuyor. Peki Oppo markalı akıllı telefonların Carrefoursa'daki fiyatları ne kadar? 30 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Kiracı tahliye davası nedir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahipleri kimi zaman kiracılarının evi tahliye etmesini istiyorlar. Bu gibi durumlarda kiracı tahliye davası açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye şartları nelerdir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

Telefon fiyatlarında şok! İşte akıllı telefonların 2022 güncel fiyat listesi!

Uygun fiyata akıllı telefon alabilmek mümkün... Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve Gümrük Kanunu bağlamında devlet tarafından el konan akıllı cihazların satışı başladı.

Acun llıcalının evi Haberi

Acun llıcalının evi


Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun llıcalı, kazandığı parayı önce işine sonra da gayrimenkule yatırıyor. Türkiye'nin değer kazanan birçok yerinde gayrimenkul yatırımı olan llıcalı, son olarak İstanbul Beylerbeyi'nde yapımı süren Antteras evlerinden 3 milyon dolara villa satın aldı.


VERGİ REKORTMENİ


2015 yılında teslim edilecek 435 metrekarelik villa 6 odalı, her türlü konforunun yanında Boğaz manzarasına da sahip. llıcalı, 2012'de en çok vergi veren 31'inci kişi olurken geçen yıl birçok büyük işadamını geride bırakıp 15'inci sıraya yükselmişti. 


İstanbul...