03 / 05 / 2024

Acun llıcalının yeni evi

Acun llıcalının yeni evi

Acun llıcalı, kazandığı parayı önce işine sonra da gayrimenkule yatırıyor. Türkiye'nin değer kazanan birçok yerinde gayrimenkul yatırımı olan llıcalı, son olarak İstanbul Beylerbeyi'nde yapımı süren Antteras evlerinden 3 milyon dolara villa satın aldı.

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Galaxy S23'ün yeni bir versiyonu geliyor

Samsung'un, Galaxy S23'ün yeni bir versiyonunu düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına sunarak bu yıl bir bütçe amiral gemisi için "Fan Sürümü"  formülünü geri getireceği bildiriliyor.

iPhone meraklılarını üzecek şok zam! iPhone 14’ün fiyatı arttı! İşte iPhone 14’ün yeni fiyat listesi!

Hem Türkiye hem de dünyada en çok rağbet gören akıllı telefonların markalarının başında gelen iPhone fiyatları zamlandı. Phone üreticisi Apple, Türkiye’deki telefon fiyatlarına yeni zam yaparken, en çok takip edilen model iPhone 14’ün fiyatı ise bakın ne kadar oldu?

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na yeni ev alacak!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın yaşadığı evi 50 milyon TL'ye sattığı iddialarıyla ilgili konuştu. Evin değerinin 100 milyon lira olduğunu söyleyen Ilıcalı, Subaşı'nda yeni bir ev alacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu Boğaz manzaralı villayı sattı!

Boşandığı eşi Şeyma Subaşı'nın Boğaz manzaralı villasını satışa çıkaran Acun Ilıcalı, 56 milyon liraya aldığı mülkü 50 milyon liraya sattı. Paris'te tatil yapan Şeyma, taşınmak için İstanbul'a döndü.

Acun llıcalının yeni evi Haberi

Acun llıcalının yeni evi


Televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun llıcalı, kazandığı parayı önce işine sonra da gayrimenkule yatırıyor. Türkiye'nin değer kazanan birçok yerinde gayrimenkul yatırımı olan llıcalı, son olarak İstanbul Beylerbeyi'nde yapımı süren Antteras evlerinden 3 milyon dolara villa satın aldı.


VERGİ REKORTMENİ


2015 yılında teslim edilecek 435 metrekarelik villa 6 odalı, her türlü konforunun yanında Boğaz manzarasına da sahip. llıcalı, 2012'de en çok vergi veren 31'inci kişi olurken geçen yıl birçok büyük işadamını geride bırakıp 15'inci sıraya yükselmişti. 


İstanbul...