09 / 05 / 2024

acun malvarlığı

acun malvarlığı

TV8’i aldığı günden bu yana yapacağı ataklar merakla beklenen Acun Ilıcalı sonunda ilk bombasını patlattı. Dünyanın konuştuğu Ütopya adlı program, yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak. Acun yeni programı için Şile civarında arazi arıyor...

Acun Medya’dan personel alımı ilanı! İşte detaylar!

Acun Medya, resmi kariyer internet sitesi aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının gerekmeyeceği bu alımlar, 7 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurum, bu alımlarla çeşitli projelerde istihdam sağlayacak. İşte KPSS gerektirmeyen o branşlar ve detayları...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir daire, bir yazlık, bir otomobil ve az bir maddi birikimim var. Eşim ikinci eş. İlk eşimden iki çocuğum var, ikinci eşimden çocuk yok. Malvarlığımın tamamını eşime devredebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!

Acun Ilıcalı, Yunanlı bir ortakla birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan Narmanlı Han’da bir illüzyon müzesi kurmayı planlıyor.

acun malvarlığı Haberi

acun malvarlığı

TV8’i aldığı günden bu yana yapacağı ataklar merakla beklenen Acun Ilıcalı sonunda ilk bombasını patlattı. Dünyanın konuştuğu Ütopya adlı program, yeni sezonda TV8 ekranlarında olacak.


Bir sosyal deney programı Ütopya... 15 yarışmacı sadece boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerine mini bir toplum, yeni bir dünya yaratma ütopyasının peşinde koşacaklar. Şu sıralarda Acun’un bütün ekibi harıl harıl Şile civarında yarışma için uygun arazi arıyor.


Hani bir dönem hepimizin müptelası olduğu Farmville gibi bir yarışma olacak anlayağınız. Yarışmacıların, dış dünya ile bağlantıları sadece tek bir telefonla olacak ve bu yaşam savaşı 365 gün sürecek.


Yüzlerce kamera ile 24 saat aralıksız izlenecek olan yarışmacıların mücadelesi, internet üzerinden naklen yayınlanacak, zaman zaman da canlı yayında televizyon ekranlarında olacak.


İşin ilginç yanı, peşinde...