11 / 05 / 2024

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi, Mustafa Özçelik tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Dümen Sokak, Gümüşsuyu İş Merkezi'nde kuruldu.

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Al Gazi Group Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Gazi Group Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zıad Zarour imzasıyla kuruldu.

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Zone Gayrimenkul Yatırım Ve Taahhüt Anonim Şirketi 28 milyon 268 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Arif Adıyaman ve Haluk Nayman imzasıyla kuruldu.

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruldu!

Türkiye'den gayrimenkul alımını kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kurulan ilk "Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun imzaları atıldı. İlgili fon ile ilk etapta Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Sur, SOYAK Holding CEO’su Çamlıbel, gayrimenkul yatırım danışmanları Ergin ve Bingöl ile gayrimenkul portföy yönetim şirketi EYG’yi aldı. Şirketin yeni adı pastayı paylaşma anlamına gelen RE-PIE oldu.

24 Gayrimenkul yatırım fonunu 10 milyar liraya ulaştıracak!

24 Gayrimenkul, Türkiye’de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Primo adı verilen fonun büyüklüğü 100 milyon lira olacak. Şirket yatırım fonunu 10 yılda 10 milyar liraya ulaştırmayı planlıyor.

GESİAD'ın gayrimenkul yatırımında tercihi Moment İstanbul oldu!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği ( GESİAD ) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal 'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.

Kocaeli'de gayrimenkul yatırımı kazandırdı mı?

Nereden gayrimenkul alsaydınız kazançlı olurdunuz, nereden yaptığınız yatırımda kaybederdiniz? 2015'e doğru adım atarken aynı hataları yapmamak için 2014''ü değerlendirmekte fayda var.. Kocaeli'de gayrimenkul yatırımı kazandırdı mı?

Resul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevim Adıyaman tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi Haberi

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi, Mustafa Özçelik tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak.


AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Dümen Sokak, Gümüşsuyu İş Merkezi, No:11 Kat...