28 / 05 / 2024

Ad Müşavirlik Kimin

Ad Müşavirlik Kimin

Ad Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mahir akgün ve Hilmi Dinç imzasıyla kuruldu.

Ad Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ad Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mahir akgün ve Hilmi Dinç imzasıyla kuruldu.

Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Adım İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 700 adet dairenin yer aldığı proje farklı bir konseptte geliştiriliyor. Peki Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Kayaşehir Adım İstanbul Konutları!

Toplam 700 adet dairenin yer alacağı Adım İstanbul Evleri orta gelir grubuna yönelik tasarlandı. Proje Evvel İstanbul projesinin karşısında, 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir'de yakında satışta!

EYG, İntaya ve İntes ortaklığı Evvel İstanbul'dan sonra, Adım İstanbul Evleri'ne hazırlanıyor. 700 konut olarak planlanan Adım İstanbul projesi önümüzdeki Nisan - Mayıs aylarında satışta olacak...

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elvin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Başakşehir Adım İstanbul iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Kayaşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Toplam 700 adet daireden oluşan proje 2 parselde yükseliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri projesi Evvel İstanbul projesinin karşısında yükselecek. Proje 16 bin 423 metrekarelik 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekarelik 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde yükseliyor.

Adım İstanbul nerede?

EYG, İntaya ve İntes tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede toplam 700 adet daire bulunacak. Proje orta gelir grubuna yönelik özelliğiyle yükseliyor.Peki Adım İstanbul nerede?

Kayaşehir Adım İstanbul satış tarihi!

Kayaşehir Adım İstanbul satış tarihi olarak proje Nisan - Mayıs aylarında satışa çıkması planlanıyor. Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes ortaklığıyla hayata geçirilen projede 700 konut olacak.

Adım İstanbul Kayaşehir projesi geliyor!

Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes, Kayaşehir'de Evvel İstanbul'un karşısına Adım İstanbul projesini inşa edecek. Adım İstanbul projesinin Nisan - Mayıs aylarında satışa çıkması hedefleniyor...

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Terra Cast Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terra Cast Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Direnç Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Ordu'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı!

Ordu'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen "Ordu Kentsel Dönüşüm Protokolü" imza törenine katıldı.

Ad Müşavirlik Kimin Haberi

Ad Müşavirlik Kimin


Ad Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mahir akgün ve Hilmi Dinç imzasıyla kuruldu. 


Ad Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; a - Her türlü yapıların mimari,inşaai,mekanik ve elektrik konularında danışmanlık,projelendirme ve uygulamalarını yapmak b - Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,proje ve uygulamalarını yapmak. c - Her türlü mimarlık,mühendislik ve yöneticilik hizmetleri ile mekanik,elektrik,enerji ve enerji verimliliği hizmetleri,enerji etüdü ve verimlilik arttırıcı proje hizmetleri ve uygulamaları konularında müşavirlik yapmak,eğitim hizmetleri ve seminerler düzenlemek. d - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü alt ve üst yapı tesislerinin, her türlü bina,tesis,sınai ve ticari yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar,danışmanlık,etüd,araştırma,tasarım,fizibiliteler yapmak,ihale dosyası,keşif,metraj,hak edişler,kesin...