28 / 04 / 2024

Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Adım İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 700 adet dairenin yer aldığı proje farklı bir konseptte geliştiriliyor. Peki Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?



"Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.  Evvel İstanbul projesinin karşısında yer alacak olan proje Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes imzası ile yükselecek.


Kayaşehir Adım İstanbul Evleri 16 bin 423 metrekareden oluşan 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekareden oluşan 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde toplam 35 bin 76 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 


Toplam 700 adet dairenin yer alacağı Başakşehir Adım İstanbul 'un ortak yaşam alanları içerisinde fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve alışveriş alanları tasarlandı.


Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde bulunan ve orta gelir grubuna yönelik bir proje olan Adım İstanbul Kayaşehir 'in Nisan - Mayıs ayları gibi satışa çıkması öngörülüyor. 



Kayaşehir Adım İstanbul nerede?


Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?



Kayaşehir Adım İstanbul iletişim

Telefon: 0212 924 16 16 

Web: www.evvelistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön