15 / 05 / 2024

Adım İstanbul satışa çıktı mı

Adım İstanbul satışa çıktı mı

Adım İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam 700 adet dairenin yer aldığı proje farklı bir konseptte geliştiriliyor. Peki Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

İzmir Bergama'da tarım arazilerinin satışa çıkarılmasına tepki!

İzmir'de Bergama Belediye Meclisi'nde AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla köylerdeki verimli tarım arazilerinin satışa sunulması yargıya taşındı. Satış kararının iptali için CHP ve İYİ Parti, İzmir İdare Mahkemesi'ne dava açtı.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

TOKİ Konya Akören projesi 25 Kasım'da satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Akören projesini 25 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas projesi 19 Kasım'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar 19 Kasım tarihinde satışa çıkıyor.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Kayseri'de tarım arazileri satışa çıktı!

Kayseri Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan tarım arazileri satışa çıkarıldı. Arsa satışları için müracaatlar Defterdarlık veya ilçelerde Mal Müdürlüklerine yapılabilecek. 

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adım İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası ile inşa edilen Adım İstanbul'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Eylül 2018'de teslim edilecek..

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Adım İstanbul satışa çıktı mı Haberi

Adım İstanbul satışa çıktı mı

"Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.  Evvel İstanbul projesinin karşısında yer alacak olan proje Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes imzası ile yükselecek.


Kayaşehir Adım İstanbul Evleri 16 bin 423 metrekareden oluşan 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekareden oluşan 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde toplam 35 bin 76 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 


Toplam 700 adet dairenin yer alacağı Başakşehir Adım İstanbul 'un ortak yaşam alanları içerisinde fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve alışveriş alanları tasarlandı.


Adım İstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde bulunan ve orta gelir grubuna yönelik bir proje olan Adım İstanbul Kayaşehir 'in Nisan - Mayıs ayları...