06 / 05 / 2024

Ada Ceylan iletişim

Ada Ceylan iletişim

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim!

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim için 444 9 359 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

DKY Ada Kartal Evleri iletişim!

DKY Ada Kartal Evleri iletişim için 444 9 359 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı projenin ön satış sürecinde yüzde 25 indirim uygulanıyor.

DKY Ada Kartal iletişim!

DKY Ada Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 9 359. DKY İnşaat imzası ile inşa edilecek projede 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daireler bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Ada iletişim!

DKY İnşaat DKY Ada iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 444 9 359 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Ön talep süresi devam eden projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Kartal DKY Ada Residence iletişim!

Kartal DKY Ada Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat projesi DKY Ada Residence Kartal'da daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor...

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim!

Dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilecek olan projede 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim!

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim!

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ada Ceylan iletişim Haberi

Ada Ceylan iletişim

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-İNŞAATeşmesinde yazılı olan işler. a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları,...