13 / 05 / 2024

Ada Park 2. etap çalışmaları

Ada Park 2. etap çalışmaları

Başiskele’de birinci etabı büyük beğeni toplayan Ada Park’ta ikinci etap çalışmaları başladı. Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Channel Park 2'de hemen teslim 3+1, 4+1 daireler! 

Channel Park 2 projesinden ev sahibi olacaklara hemen teslim fırsatı sunuluyor. Peki Channel Park 2 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Kayabaşı 1003 ada 1, 2 ve3 parselin plan tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 1003 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

DKY Ada Konutları satış fiyatları!

DKY Ada Konutları satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada projesinde 2+1'den 3+1,5'a kadar daire seçeneklerine yer veriliyor...

DKY Ada'da lansman öncesi fırsatlar!

DKY Ada projesinde 2+1'den 3+1,5'a kadar konut alternatiflerine yer veriliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan proje cazip ödeme seçenekleriyle İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

DKY Ada Evleri Kartal fiyat listesi!

DKY Ada Evleri Kartal fiyat listesi 414 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Ada projesinde 2+1'den 3+1,5'a kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Ada Park 2. etap çalışmaları Haberi

Ada Park 2. etap çalışmaları

Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Mehmetağa Mahallesi’nde bulunan Ada Park’ın hemen karşısına yapılması planlanan piknik ve oturma alanları için çalışmalar başladı. 4 bin 368 m2 alana yapılacak çalışmada galata kulesi minyatürü ve dere üzerine 53 metre uzunluğunda İstanbul Boğaz Köprüsü’nün minyatürü yapılacak.


BAŞİSKELE HALKI İÇİN

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir süre önce yapımını tamamladığı Mehmetağa Mahallesi Dereboyu  Sokak üzerinde yaptığı Ada Park’ın ikinci etabı için çalışmalarına başladı. Başiskele halkının gezip dolaşması, hoşça vakit geçirmesi için düzenlenen yeşil alanların sayısı günden güne artıyor. Kentin ekolojik yönden niteliğinin artmasını sağlayan ve halkın doğa ile bağlantı kurduğu yeşil alanları modern ve güvenli bir şekilde yapmaya devam ediyor.



Manşet...