15 / 05 / 2024

Ada Pozitif Gayrimenkul iletişim

Ada Pozitif Gayrimenkul iletişim

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Konya Çumra'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Çumra İcra Dairesi, Konya ili, Çumra ilçesi, Ukçu Mahallesi 516 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 63 bin 512 TL'ye satıyor...

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada 61 parselde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL'ye satıyor... 

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Sarıyer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 10629 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün 116084/240000 hissesini 15 milyon 536 bin 850 TL'ye satıyor.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Ada Pozitif Gayrimenkul iletişim Haberi

Ada Pozitif Gayrimenkul iletişim

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Oymak  tarafından kuruldu.

Ada Pozitif Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b--Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT a-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri,...