11 / 05 / 2024

Ada Prodüksiyon iletişim

Ada Prodüksiyon iletişim

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim!

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim için 444 9 359 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

DKY Ada Kartal Evleri iletişim!

DKY Ada Kartal Evleri iletişim için 444 9 359 telefon numarasından satış ofisiyle irtibat kurabilirsiniz. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı projenin ön satış sürecinde yüzde 25 indirim uygulanıyor.

DKY Ada Kartal iletişim!

DKY Ada Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 9 359. DKY İnşaat imzası ile inşa edilecek projede 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daireler bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Ada iletişim!

DKY İnşaat DKY Ada iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 444 9 359 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Ön talep süresi devam eden projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Kartal DKY Ada Residence iletişim!

Kartal DKY Ada Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat projesi DKY Ada Residence Kartal'da daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor...

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim!

Dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilecek olan projede 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Artaş İnşaat imzası taşıyan proje Kayaşehir'de 443 ada 44 ve 45 parseller ile 882 ada 1 parsellerde inşa edilecek.

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim!

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Kuralı satışları için başvuru süresi 30 Ocak'ta sona eren proje 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçiriliyor.

Nef Turizm Prodüksiyon İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nef Turizm Prodüksiyon İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Dindar, Erkan Karatoy, Fatih Sümer tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da kuruldu.

Aydınlı Grup Koru Florya iletişim!

Aydınlı Grup Koru Florya iletişim numarası ve adres bilgisinin detayları şöyle: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul - 444 8 252

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir iletişim!

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir iletişim bilgileri şöyle: Ahi Mesut Mah. 48142 Ada 1 Parsel Etimesgut / Ankara - Satış ofisi telefon numarası: 0312 228 22 28

Ada Prodüksiyon iletişim Haberi

Ada Prodüksiyon iletişim

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından 2634 sayılı turizm teşvik yasası ve 5084 sayılı teşvik yasası kapsamında belirlenen bölgelerde ve diğer yerlerde termal tesisler kurmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak. Termal tesisleri devre mülk ve devre tatil olarak pazarlamasını yapmak, bu tesislerle ilgili krediler almak, teşviklerden faydalanmak. Bu tesislerin tüm Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde satış ve pazarlamasını yapmak, yaptırmak, bununla ilgili pazarlama ekipleri kurmak ve diğer şirketlere satış ve pazarlama hizmeti vermek. Ve şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres:  FETİH MAH.TAHRALI SK.KAVAKYELI NO:7D/14...