09 / 05 / 2024

Adabahçe Konutları iletişim

Adabahçe Konutları iletişim

Gezmişler İnşaat tarafından hayata geçirilen Adabahçe Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Adabahçe Konutları iletişim bilgileri...

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kağıthane Has Bahçe Konutları iletişim!

Göl manzarasına hakim konumda yer alan Has Bahçe Evleri için yüzde 15+5 indirim avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor...

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Self İstanbul Konutları iletişim!

Self İstanbul Konutları iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Self İstanbul Esenyurt projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Konya Zermeram Konutları iletişim!

Ödemelere göre firma bünyesinde taksit imkanı sağlanan proje 800 milyon lira yatırım değerine sahip. Konya Zermeram Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 73 42 olarak belirlendi.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Adabahçe Konutları iletişim Haberi

Adabahçe Konutları iletişim

Adabahçe Konutları projesinde toplam 224 adet daire bulunuyor. Toplam 30 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Adabahçe Konutları projesinde 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu, 3 adet squash salonu, basketbol, voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti, kapalı spor salonu gibi seçenekleri de bulunuyor.


Adabahçe Konutları projesinde 620 metrekare meyve bahçesi yer alırken projedeki daireler deniz manzarasına cephesi olacak şekilde dizayn edildi. Giresun İl'inde yükselen projenin 5 bin 200 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Adabahçe Konutları projesinde kamelyalar, 240 araçlık otopark, 2 bin 500 metrekare piknik alanı ve 750 metrekare hobi bahçesi, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, vitamin bar, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi donatıları bulunuyor.


Adabahçe...