01 / 07 / 2024

Adaland Aquapark projesi

Adaland Aquapark projesi

1 Mayıs'ta kapılarını eğlenceye açan Adaland Aquapark, her yıl olduğu gibi 2015 yılına da yenilikler ile girdi. Adaland Aquapark'a giren herkes, artık Seapark'ı ücretsiz olarak tüm gün kullanabilecek.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı başladı!

Temeli geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde atılan Kocaeli Aquapark Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Proje 6 milyon TL'ye mal olacak.

Yozgat Kadın Termal Aquapark projesi 2016'da tamamlanacak!

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Projenin 2016 Yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Adaland Aquapark yeniliklerle açıldı!

1 Mayıs'ta kapılarını eğlenceye açan Adaland Aquapark, her yıl olduğu gibi 2015 yılına da yenilikler ile girdi. Adaland Aquapark'a giren herkes, artık Seapark'ı ücretsiz olarak tüm gün kullanabilecek.

Mersin'deki 25 milyonluk TL'lik su parkı bitti, yargı kamu yararına aykırı dedi!

Turizmin gelişmesine katkı amacıyla, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce deniz sahilinde 50 dönüm alanda 25 milyon lira harcamayla yaptırılan Mersin Aquapark Projesi, mahkemece kıyı kanunu, şehircilik ilkeleri ve kamu yararına aykırı bulundu

Mardin'e aquapark'ı olan bir AVM kurulacak!

Mardinli Çetin Ailesi, aquapark'ı olan bir AVM kuracak

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

"Business Otel" ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağaoğlu'ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor

Adaland Aquapark projesi Haberi

Adaland Aquapark projesi


1 Mayıs'ta kapılarını eğlenceye açan Adaland Aquapark, her yıl olduğu gibi 2015 yılına da yenilikler ile girdi. 2014 yılına kadar farklı bir park olarak lanse edilen Adaland Seapark, artık Adaland Aquapark'ın içerisinde bir ünite haline getirildi. Böylece, Adaland Aquapark'a giren herkes, artık Seapark'ı ücretsiz olarak tüm gün kullanabilecek.


Seapark, toplam 29 bin metrekare alanda, 3.050 metrekare deniz suyu havuzları alanı, 6.100 metreküp deniz suyu havuz hacmi, 800 metrekare iki adet tropikal kuvars kum pilajı, 350 metrekarelik akvaryum galerisi ile artık Aquapark'ın içerisinde faaliyet gösterecek. Adaland Aquapark'a giren herkes, Seapark'ta bulunan Deniz Suyu resif havuzunu, tembel nehrini, deniz suyu çocuk havuzunu, kuvars kumlu tropikal plajı ücretsiz olarak kullanabileceği gibi, yine Seapark içerisinde yer alan Kuş cennetini, akvaryum galerilerini, köpekbalığı ve manta...