04 / 05 / 2024

adalar konut geri dönüş süresi

adalar konut geri dönüş süresi

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor! Ev almak hayal oldu!

Konut almak isteyenlerin hayali başka bahara kalmış durumda. 3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor. İşte sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri...

3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 115 bin TL'yi, geri ödemesi 13 milyon TL'yi aştı!

Ev fiyatları ulaşılamaz seviyelere yükselirken, konut kredisi faizlerinde de rakamlar peş peşe değişiyor. 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ve geri ödemesi şok etti. Peki vatandaşlar bu rakamlara neler dedi? İşte o yorumlar...

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

16 banka peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi şaşırttı! 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte banka banka o rakamlar...

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

adalar konut geri dönüş süresi Haberi

adalar konut geri dönüş süresi

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom verilerine göre İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 TL. İlçede 1 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Endeksacom‘un verilerine göre Adalar‘da konutların ortalama brüt alanı 120 metrekare, ortalama birim satış fiyatı 6 bin 043 TL/metrekare, konut yatırımının geri dönüş süresi 31 yıl. Bölgede çok sayıda villa ve müstakil evin yanı sıra 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerde konut tipleri bulunuyor. Endeksa verilerine göre ilçede ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL. 

En yüksek ortalama fiyat Burgazada‘da


Konut tipine göre dağılıma bakıldığında ortalama...