21 / 05 / 2024

Adalızade Mezarlığı yenileniyor mu

Adalızade Mezarlığı yenileniyor mu

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Silivri'de arsasını İBB'ye veren Ruşen Adalı, 100 mezar yeri aldı!

Ruşen Adalı isimli vatandaş, Silivri ilçesi Fenerköy sınırları içerisinde yer alan arsasını, Fener Mezarlığı'nda 100 mezar yeri karşılığında İBB'ye verdi.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Gölcük İhsaniye Mezarlığı yenileniyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Aydın Kemer Mezarlığı idare binası yenileniyor!

Kemer Mezarlığı idare binasının çatısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi, 52 yıl sonra yenileniyor!

Bursa’da 1962 yılında yapılan ve günümüz deprem yönetmelerine uygun olmadığı için kolanlarında çatlaklar oluşan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenileniyor.

Enez'de Osmanlı döneminden kalma mezarlıkta kazı çalışmaları!

Has Yunus Bey Türbesi'nin de içinde bulunduğu mezarlıktaki bir mezar, kimliği henüz bilinmeyen kişi ya da kişilerce kazıldı. Açık bırakılan mezarın etrafında kemikler de bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Gelibolu'da tarihi namazgah yenileniyor!

Gelibolu Fener Meydanı'ndaki namazgah, yapılan ihale ile yenileniyor. Restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gelibolu'ya gelen Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, bölgede incelemelerde bulundu...

Amphipolis mezarlığında dev mozaik bulundu!

Amphipolis antik mezarlığında kazılara devam eden arkeologlar, 5 metreye 3 metre genişliğinde bir mozaik ortaya çıkardı. Mozaik, iki kadın heykelinin koruduğu alanın arkasındaki odada bulundu.

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Sincan yeni yüzüne kavuşacak.

Akhisar Yeni Mezarlık yolu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesindeki yapılan yeni mezarlık yolunu asfaltladı. Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ’ne teşekkür eden vatandaşlar, hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını söylediler.

Sincan Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahalleleri yenileniyor!

Ankara Sincan Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahalleleri yenileniyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.

Sincan dönüşümle yenileniyor!

Başkent Ankara Sincan'da Kentsel Yenileme Projesi hayata geçiyor, Sincan yenileniyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme projesinde sona yaklaşıldı, vatandaş görüşmeleri çok yakında başlıyor.

Dönüşüm başlıyor, Sincan yenileniyor!

Sincan'da Kentsel Yenileme Projesi hayata geçiyor, Ankara Sincan yenileniyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme projesinde sona yaklaşıldı, vatandaş görüşmeleri de çok yakında başlıyor.

Adalızade Mezarlığı yenileniyor mu Haberi

Adalızade Mezarlığı yenileniyor mu


Kuşadası Belediyesi, mezarlıklarda düzenli olarak çevre düzenlemesi ve onarım çalışmalarını sürdürürken ilçe merkezinde bulunan Adalızade Mezarlığı'nda devam eden çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Geçtiğimiz yıl Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 1750 metrekarelik yürüyüş yolu yapılan Adalızade Mezarlığı'nın etrafına 414 metre uzunluğunda çit döşenirken Selçuklu Mimarisine ait motiflerin kullanıldığı üç yeni kapı takıldı.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Adalızade Mezarlığı'nda devam eden yenileme çalışmalarını inceledi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit ve birim amirleri ile birlikte Mezarlıkta sürmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kayalı daha sonra Mezarlık Amirliği tarafından kullanılacak yeni deponun yapım çalışmalarını sürdüren işçileri ziyaret etti.



Kuşadası...