18 / 05 / 2024

Adam Group iletişim

Adam Group iletişim

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Basma Mahmoud A. Bayoumı ve Nada Mahmoud A. Bayoumı ortaklığında kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Adam Group iletişim Haberi

Adam Group iletişim

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Basma Mahmoud A. Bayoumı ve Nada Mahmoud A. Bayoumı ortaklığında kuruldu.

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri...