29 / 04 / 2024

adam kule metrekare fiyatları

adam kule metrekare fiyatları

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi

Adam Kule metrekaresi 5 bin 500 TL'den satışta!

İstanbul’a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Maltepe Adam Kule teslimat!

Adam Kule Dap Yapı projesi 3 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede 10 bin TL peşinat ödemesi sonrasında, kalan konut bedeli 88 ay vadeli olarak ödeniyor.

Dap Adam Kule Cevizli daire fiyatları!

3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Adam Kule Cevizli projesi 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. Dap Adam Kule Cevizli daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dragos satılık konut!

Adam Kule Dragos satılık konut alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Sahile 10 dakikalık mesafede bulunan proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Adam Kule ödeme tablosu!

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. İşte Adam Kule ödeme tablosu...

Dragos Adam Kule ödemeleri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Dragos Adam Kule ödemeleri kapsamında fiyatlar 239 bin TL' den başlıyor.

Adam Kule Rezidans satılık daire!

Adam Kule Rezidans satılık daire alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Adam Kule Dragos daire fiyatları!

Adam Kule Dragos daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. 27 katlı tek bloktan meydana gelen projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Adam Kule Dap Yapı ödemeleri!

Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Dap Yapı ödemeleri kapsamında 48 ay vade farksız ödeme yapılıyor.

Dragos Adam Kule'de metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Prestij vaat ediyo DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini 'insan'dan alan Adam Kule projesini hayata geçiriyor. Projede metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Adam Kule Dap Yapı ödeme koşulları!

Adam Kule Dap Yapı ödeme koşulları kapsamında 48 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yükselen Adam Kule Residence'ta metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

Dap Adam Kule Evleri satılık!

Dap Adam Kule Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Evleri'nde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Adam Kule satış ofisi iletişim!

254 adet daire ve 88 adet home ofisin yer aldığı proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

adam kule metrekare fiyatları Haberi

adam kule metrekare fiyatları

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi


Dragos’ta konseptini ve mimari formunu insandan alan “Adam Kule”, DAP Yapı tarafından satışa sunuldu. Adalara nazır projede metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor.


Fabrika arazilerinin toplanıp dönüştürüldüğü proje için 200 milyon lira yatırım yapacaklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz” ifadesini kullandı. İnşaatın “belirsizlik” sevmeyen bir sektör olduğunun altını çizen Yılmaz, Adam Kule lansmanını daha önce üç defa ertelettiklerini de hatırlattı.


Yılmaz, “Bugüne kadar yatırımlarımızı yaptık çünkü Türkiye’nin geleceğine katkı sunmak istiyoruz. Ancak bu dönemde belirsizlikler, piyasaların dalgalanması kimseye iyi gelmedi....