02 / 05 / 2024

Adam Kule ofis fiyatları

Adam Kule ofis fiyatları

Kartal Adam Kule satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Mayıs ayı içerisinde görücüye çıkacak olan proje Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Dap Adam Kule Dragos güncel daire fiyatları!

Dap Adam Kule Dragos daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede 254 adet rezidans daire, 88 adet home ofis bulunuyor.

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Adam Kule Maltepe telefon numarası!

Adam Kule Maltepe telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 36 ay vade farksız taksit uygulanan projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 254 daire ve home ofis yer alıyor.

Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları!

DAP yapı tarafından İstanbul Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Residence'da 254 rezidans ve 88 home ofis bulunuyor. Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Dap Adam Kule Residence ödeme planı!

Dap Adam Kule Residence projesinde ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Residence projesinde 254 rezidans ve 88 home ofis bulunuyor...

Adam Kule projesinde 19 ofis satışa çıktı!

DAP Yapı'nın, İstanbul Dragos'ta hayata geçirdiği Adam Kule projesinde ofislerin yüzde 66'sı satılırken, 19 adet dükkan ve mağazaların yer aldığı özel çarşının da satışına başlandı.

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Rezidans ödeme koşulları!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis bulunuyor. Adam Kule Rezidans ödeme koşulları kapsamında taksitleri Dap Yapı tarafından ödeniyor.

Adam Kule Residence Maltepe fiyat!

Adam Kule Residence Maltepe fiyat listesi 295 bin liradan başlıyor. Dap Yapı projesi Adam Kule Residence Maltepe'de 254 rezidans, 88 home ofis yer alıyor...

Adam Kule Dragos daire fiyatları!

Adam Kule Dragos daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. 27 katlı tek bloktan meydana gelen projede 254 adet konut ve 88 adet home ofis bulunuyor.

Adam Kule ofis fiyatları Haberi

Adam Kule ofis fiyatları

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projesine yakın lokasyonda bulunan Adam Kule Kartal'da ön talep süreci devam ediyor. Proje home ofis, rezidans ve sosyal alanlardan meydana geliyor.


Kartal Adam Kule satılık konut fiyatları 199 bin TL olarka belirlendi. Dap Yapı imzası taşıyan proje 30 kattan oluşan tek blok halinde yükseliyor.


Mayıs ayı içerisinde görücüye çıkacak olan Adam Kule Dap Yapı projesinin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Proje İstanbul Kartal Dragos bölgesinde inşa ediliyor.


İsteğe bağlı olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilebilen Kartal Adam Kule satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Adam Kule satış ofisi
Telefon: 444 93 27
Web: http://www.dapyapi.com.tr/
Özge...