15 / 05 / 2024

Adam Parker

Adam Parker

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Varlık fiyatlarındaki aşırı artış 2000 yılında teknoloji hisseleri ve 2008 yılında ABD'de konut balonunun patlaması gibi olayların yeniden gerçekleşebileceği yönündeki endişeleri arttırdı.

Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Adam Kule Maltepe satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin alanları 46 metrekareden başlangıç gösteren proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları!

Toplam 350 adet home office daireden oluşan Dap Yapı Adam Kule Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede Avrupa tatili kampanyası devam ediyor.

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Evleri kampanya!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje de dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor. Adam Kule Evleri kampanya kapsamında Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Adam Kule nerede?

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dap Adam Kule Rezidans projesinde lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. Peki Dap Adam Kule nerede?

Dap Adam Kule fiyat!

Dap Adam Kule fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap Adam Kule projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Rezidans iletişim!

Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirledi. Dap Adam Kule Rezidans projesinde daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi!

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Tek blok halinde yükselen Dragos Adam Kule Rezidans projesi DAP yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen Adam Kule Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adam Kule Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Adam Parker Haberi

Adam Parker

BD'de Dow Jones endeksinin 16 bin puanı geçmesi küresel piyasalarda balon kaygılarını yeniden gündeme getirdi. Varlık fiyatlarındaki aşırı artış 2000 yılında teknoloji hisseleri ve 2008 yılında ABD'de konut balonunun patlaması gibi olayların yeniden gerçekleşebileceği yönündeki endişeleri artırdı. Aralarında ABD Merkez Bankası (Fed) Başkam Ben Bernanke'nin halefi Janet Yellen, "Kriz Kahini" lakaplı ünlü ABD'li ekonomist Nouriel Roubini ve İsviçreli Dr. Kıyamet lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber'in de bulunduğu 10 önemli ekonomi isminin küresel balon riski konusundaki görüşleri şöyle:


Janet Yellen: Fiyatlar balona işaret etmiyor 

Senato'daki oturumda "Hisse fiyatlarında son derece güçlü bir yükselme oldu," diyen Fed Başkan Yardımcısı Janet Yellen, çeşitli faktörler göz önüne alındığında hisse fiyatlarının balona işaret eden koşullarda olmadığını savundu. Konut piyasası gibi diğer olası varlık balonları hakkında yöneltilen...