06 / 05 / 2024

Adana 4. icra

Adana 4. icra

Adana 4. İcra Müdürlüğü, Hacı Sabancı OSB'de bulunan fabrika binasını ve arsasını 2 milyon 548 bin TL'ye satacak. Satış, 6 Ağustos Pazartesi ve 16 Ağustos Perşembe günleri 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Adana'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Adana'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana 14. İcra Dairesi, Adana Çukurova'da yer alan arsayı 9 milyon 457 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da kirasını ödeyemeyen aileye yardım eli uzatıldı!

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

İcra dosyaları pandemide arttı!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 1 Ocak- 14 Mayıs tarihleri arasında icra ve iflas dairelerine toplam 2 milyon 754 bin 926 yeni dosya geldiğini belirtti. Bulut, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana 4. icra Haberi

Adana 4. icra
İlan şöyle;



TC. ADANA 4. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO:2009/11113 Esas


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, evsafı ve satış şartları:


Tapu Kaydı: Adana ili, Yüreğir ilçesi, Misis (Yakapınarı) Köyü, 115 ada, 10 parsel sayılı, 7.663,66 m2 miktarlı, fabrika binası ve arsanın tam hissesi açık artırma sureti ile satışa çıkarılmıştır.


Taşınmazın özellikleri ve kıymeti: Taşınmaz, "Adana-Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Süleyman Demirel Cad. No:8 Yüreğir/ADANA" adresınze: Parsel üzerindeki tesisin T şeklinde yapının ön cephede 3 katlı idare binası ile dökümhane ile tornahane arasında betonarme 2 katlı bina ile 2 kısım halinde dökümhane ile tornahaneden oluşan fabrika kısım-sundurmalı kısım-çevre duvarı ve çevre düzenlemesi-ağaçlardan oluşmaktadır.


İdare Binası: 3 Katlı betonarme yapı olup bodrum-zemin-1.normal kattan oluşan betonarme tarzındaki idari binanın içi dışı sıvalıdır. 3 kat...