11 / 05 / 2024

Adana arazi sorunu

Adana arazi sorunu

Adana'da, arazi anlaşmazlığı tartışması üzerine bir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili çiftlik sahibi çiftle birlikte 3 kişi hakkında müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istemi ile dava açıldı. 

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

İstanbul'daki arazi sorunu nasıl çözülür?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir'den İstanbul'daki yanlış planlama yüzünden konut ve sanayi arazi sıkıntısı çektiğini dile getirdi. İşte Demir'in arazi sıkıntısına ilişkin değerlendirmeleri...

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Adana Seyhan'daki arazi satışları için yeni karar!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren "torba kanun teklifi"nde alınan karara göre; 1949 ve 1951 yılları arasında taşkınlar nedeniyle boşaltılan binaların bulunduğu arazilerin satışı için arazi maliki idare yetkili olacak.

Arazi toplulaştırmalarından önce uzlaşma yapılmalı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kangrenleşen toplulaştırma sorunu sebebiyle hak sahipleri mağduriyet yaşıyor. Arazi meseleleri yüzünden meydana gelen anlaşmazlıklar ölümlerle sonuçlanan kan davalarına sebep oluyor.

Adana'da arazi kavgası: 1 ölü!

Adana Çukurova'da bir kişinin miras meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan yeğenini, aracının içinde av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edildi.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Adana'da arazi anlaşmazlığı cinayeti davasının sanığına 31 yıl hapis cezası!

Adana'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada tabancayla ateş ederek bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Adana'da 55 milyon liralık sahte arazi satışı!

Adana'da başkasına ait olan 55 milyon liralık araziyi sahte vekaletname düzenleyerek 25 milyon liraya satmaya çalışan 6 kişi serbest bırakıldı.

Adana'daki arazi çetesi 'Akbaba' operasyonuyla yakalandı!

Adana'da, suç örgütü kurup çiftçilerin arazilerine el koyan, sahte belge düzenleyip gerçek sahipleri adına kredi çekenler, polisin 'Akbaba' adı verdiği operasyonla yakalandı.

Adana'da arazi anlaşmazlığı cinayeti şüphelisi tutuklandı!

Adana'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen zanlı için tutuklama kararı verildi...

Adana arazi sorunu Haberi

Adana arazi sorunu

Adana İli Sarıçam ilçesi Kargakekeç Mahallesi'ndeki çiftliğin kapısının önünde 19 Eylül'de kamera çekiminin yapıldığı sırada çiftliğin kullanımı yüzünden yaşanan tartışma sonrasında Ali Ağar’ın tüfekle öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre olaydan sonra tutuklanan Mehmet A. ile çiftlik sahipleri Ufuk D. ve eşi Yeşim D. hakkında "Kasten öldürme" suçundan hazırlanan iddianame Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Savcı, Mehmet A'nın "Kasten öldürme", D. çiftinin ise "Kasten öldürmeye azmettirme" suçlarından müebbet hapis cezası ile cezalandırılmalarını istedi.

Merkez Sarıçam ilçesi Kargakeçek Mahallesi'nde 23 Eylül'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışma sonucunda, Mehmet A. tarafından av tüfeğiyle vurulan Ali Ağar hayatını...