15 / 05 / 2024

adana avm yalçın öz

adana avm yalçın öz

Adana'nın bölgenin en büyük kentlerinden biri olmasına rağmen alışveriş merkezleri yatırımları açısından hala potansiyel taşıdığını kaydeden Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; "Yeni AVM'lerin yapılacağını öngörüyorum" dedi...

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Adana AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Adana AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Adana Divan Otel, sofistike ve yalın bir tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş.

M1 Adana AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

M1 Tepe Adana AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı? M1 Tepe Adana AVM bayramda kaçta açılıyor?

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı?

M1 Tepe Adana AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı? M1 Tepe Adana AVMbayramda kaçta açılacak?

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

M1 Merkez Adana AVM'den meme kanseri bilinçlendirme etkinliği!

Ülkemizde ve dünyada her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” kapsamındaki etkinliklere M1 Merkez Adana AVM’de destek oldu. M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konuyu değerlendirdi.

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak!

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak. 25 Ekim Cumartesi günü M1 Merkez Adana’da yapılacak “Model of Celebrity” seçmelerine bir an önce kaydolun, şansınızı deneyin…

adana avm yalçın öz Haberi

adana avm yalçın öz

Adana'nın bölgenin en büyük kentlerinden biri olmasına rağmen Alışveriş Merkezleri yatırımları açısından hala potansiyel taşıdığını kaydeden Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, mevcut alışveriş merkezleri yatırımlan dışında son yıllarda yeni alışveriş merkezleri yatırımları planlamaya başlandığını, birkaç yıllık süreç içerisinde yeni alışveriş merkezi yatırımları yapılacağının öngörüldüğünü söyledi. 


KESİNTİSİZ HİZMET 

Bölgenin en büyük ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olduğunu belirten Öz, "Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi, giyimden kozmetiğe, yapı marketten sinemaya, kitaptan mücevherat'a kadar geniş ürün yelpazesi ile Adana ve bölge halkına aynı çatı altında her türlü alışveriş kolaylığını, eğlence olanakları üe bir arada sunmaktadır. Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi ücretsiz açık otoparkı,engelli müşterilerimiz,çocuklu ve hamile müşterilerimiz için özel rezerve edilmiş otopark alanlan, geniş, yüksek ve ferah koridor alanları ve...