05 / 05 / 2024

adana aycan sitesi

adana aycan sitesi

Daima yenilikçi ve yaratı çözümler üreten Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat çok kısa bir zaman içerisinde Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atacak.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018!

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 henüz belli olmadı. Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018!

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Adana'da ayakkabıcılara sanayi sitesi kurulacak!

Vali Demirtaş, kurulması planlanan Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi arazisinde incelemede bulundu Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi'nde bulunan ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi kurulması planlanan 261 dönümlük arsa üzerinde incelemelerde bulundu.

Adana Nakliyeciler Sitesi asfalta kavuştu!

Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Adana Nakliyeciler Sitesi’nin de yol çilesine son verdi.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Adana Metal Sanayi Sitesi’ne 50 bin ton asfalt!

Adana kırsalında ve şehir merkezinde 2 yılda 2 bin 800 kilometre asfalt yol çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı, asfaltlama ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

adana aycan sitesi Haberi

adana aycan sitesi

Adana'nın köklü inşaat firmalarından Ömer Bayram İnşaat Adana'ya değer katacak projeler yapmaya devanı ediyor. Yakın zamanda Toros mahallesinde 2+1 dairelerden oluşan Gönül Çelik Apartmanı ve Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoglu Bulvarı üzerinde 3+1 dairelerden oluşan Önder Apartmanı'nın temellerini atan Ömer Bayram İnşaat Ömer Bayram Plus ve Aycan Sitesi'nin temellerini atmaya hazırlanıyor. 


'AYRICALIKLI BİR YAPI OLACAK' 

Devam eden projelerinin yanında çok kısa bir sure önce Gönül Çelik ve Önder apartmanlarının inşaatlarının başladığım söyleyen Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan, "Ömer Bayram Plus ve Ayçan Sitesi'nin inşaatlarına da yakında başlayacağız. Adana Anadolu Lisesi'ne yakın bir konumda yapacağız. Ömer Bayram Plus. 5+ 1 dairelerden oluşan, 1'inci sınıf malzemelerin kullanıldığı ayrıcalıklı bir yapı olacak. En üst seviyede yapacağımız projemiz Adana konut sektörün de farklı bu...