05 / 05 / 2024

Adana Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Adana Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satan 7 sanık tutuklandı!

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

Adana'da aynı daireyi 35 kişiye satan dolandırıcılar yargılandı!

Adana'da aynı daireyi birden çok kişiye satarak 35 kişiyi dolandıran 7 sanık yargılandı. 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen kişiler için 245'er yıl hapis cezası istendi.

Adana'da aynı evi 35 kişiye satan 7 sanık yargılandı!

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satarak vatandaşları dolandıran biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. 8 milyon lira dolandırdıkları ileri sürülen 7 sanığın 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

Adana'da aynı daireyi birden fazla kişiye verme iddiası!

Adana'da aynı daireleri farklı kişilere kiraya vererek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Adana'da 6 kişiye aynı evi kiralayan dolandırıcı yakalandı!

Adana'da yaşayan Gökhan Küleğ, aylık kiraladığı evi 6 kişiye yıllık kiralayarak 35 bin lira dolandırdı. Küleğ, göz altına alındı.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

415 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular soan erdi. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi!

412 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler için başvurular başladı. Peki, TOKİ Adana Yüreğir kura çekimi ne zaman?

Adana Çukurova'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı yıkıldı!

Adana'da inşaat halindeki bir binanın istinat duvarı, toprak kayması sonucu yola doğru çöktü. Polisin yolu güvenlik şeridiyle kapattığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, aynı duvarın yaklaşık bir yıl önce de yıkıldığı belirtildi.

2016’nın konut alım şampiyonu Adana!

Eylül 2016'da yeni konut satışları yıllık bazda yüzde 17.6 artarak 50,972 adet gerçekleşirken ikinci el satışları aynı dönemde yıllık bazda yüzde 17.9 artarak 57,946 adet oldu. Adana ise yılın ilk 9 ayında yüzde 12 artan konut satışları sürpriz yapan il oldu.

Adana'da ölen adaşının evini satmak istedi!

Adana'da kendisiyle aynı ismi taşıyan ölmüş bir kişinin evini satmak isteyen zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, evin mirasçılarına ulaşmak için çalışma başlattı.

Adana Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası Haberi

Adana Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halindeyken 35 kişiye satıp 8 milyon lira dolandıran 7 sanık 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları istemiyle yargılandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen biri tutuklu 7 sanığın 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları istemiyle yargılandığı davanın duruşması görüldü.

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu müteahhit İsmail Arapoğlu, tutuksuz sanıklardan üçü ile bazı müştekiler geldi. Duruşmada, 186 bin lirası dolandırıldığı öne sürülen diş hekimi D.Ö. konuştu.

Emlakçı aracılığıyla yatırım amaçlı olarak bir daire için 186 bin lira karşılığı anlaşma yaptığını söyleyen D.Ö., şu açıklamalarda bulundu:

"Proje üzerinden bana evleri tanıttılar. Yazılı sözleşme düzenledik. 186 bin liranın 86 bin lirasını elden verdim. 100 bin lirayı da banka...