02 / 05 / 2024

adana barbaros mahallesi

adana barbaros mahallesi

Adana'da Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Barbaros Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mardin Kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Karalar, yerinde dönüşüm olmadan bu sorunların çözümünün çok zor olacağını söyledi.

Adana'da Barbaros ve Bey Mahallesi'ne 5 bin 500 konut yapılacak!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Barbaros ve Bey Mahallesi'nde 500 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin 500 adet konut yapılacak...

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

Bağcılar Barbaros Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar ilçesi, Barbaros mahallesi, 3304 ada, 8, 9, 10 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Tekirdağ'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve eklentileri!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Barbaros Mahallesi, 8092 parselde yer alan fabrika binası ve eklentilerini 10 milyon 765 bin 984 TL'ye satıyor. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Ataşehir'de 25 gecekondu sahibi daha yeni yuvalarına kavuştu!

Emekevler bölgesi ve Barbaros Mahallesi’nde sosyal donatı alanında yer alan gecekondu sahiplerine daire tahsisleri yapıldı.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Yeşil GYO Tekirdağ'daki arsasını 10.2 milyon TL'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Barbaros Mahallesi, Tavanlı Çeşme Mevkii'nde yer alan 3 adet arsa vasıflı toplam 8 bin 166 metrekarelik taşınmazı 10 milyon 200 bin TL'ye Ortadoğu Enerji Sanayi'ye sattı...

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

Çanakkale İl Özel İdaresinden 4.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale İl Özel İdaresi Çanakkale Merkez, Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 215 de bulunan taşınmazı açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor...

TOKİ Adana Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Son başvurunun 30 Mart 2018 tarihinde kabul edileceği TOKİ Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım başvuruları yarın itibariyle başlıyor.

adana barbaros mahallesi Haberi

adana barbaros mahallesi

Adana'da Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Barbaros Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mardin Kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Karalar, yerinde dönüşüm olmadan bu sorunların çözümünün çok zor olacağını söyledi. Karalar, "Özellikle Havuzlubahçe, Mirzaçelebi, Sucuzade, Yenibey, Dağlıoğlu ve Hurmalı gibi mahaller Adana'nın merkezi ve bu mahallerde önemli sorunlar var. Bu sorunların kalıcı çözümü ancak kentsel dönüşüm ile olur. Önceki dönemde Barış ve İsmetpaşa mahallerinde kentsel dönüşüm başlatıldı. Bizim önceliğimiz bu bölgeler olacak. Buranın sorunlarını çözüp kentsel dönüşümü yapmayı çok istiyorum" dedi. 

Sabah...