28 / 04 / 2024

Adana bay mahallesinde dönüşüm

Adana bay mahallesinde dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Milli Emlak'tan satılık 220 gayrimenkul!

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesinde yer alan 220 adet gayrimenkulü satıyor...

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana Seyhan'a yeni otogar teklifi mecliste!

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir mahallesinde 87 dönümlük alanda yap-işlet modeliyle yeni otogar yapılması planlanıyor. Teklif, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Adana Yüreğir'de tapu krizi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Sarıçam mahallesinde oturan vatandaşlar tapularında tanımadığı kişilerin hissedar olduğunu belirterek Yüreğir Belediyesi önünde sorunun çözülmesini bekledi.

Adana'da kentsel dönüşüm tedirginliği!

Adana'daki 87 yıllık Köprüköy Camii kentsel dönüşüm kapsamı altında. Köprülü Mahallesinde başlayan kentsel dönüşüm ise mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

TOKİ Adana Yüreğir Karacaoğlan Mahallesinde 478 adet konut yaptıracak!

TOKİ Adana Yüreğir Karacaoğlan Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 478 adet konut, 76 adet ticari dükkan ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapacak.

Adana Defterdarlığı'ndan 3.4 milyon TL'ye 4 arsa!

Adana Defterdarlığı tarafından Karataş ilçesi, Bahçe mahallesinde bulunan 4 arsa, 6 Temmuz 2015 günü 14:00'de ihaleye çıkıyor. Taşınmazların yüzölçümü 30.180,70 metrekareden başlıyor.

Adana'da apartman inşaatından düşen işçi öldü!

Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesinde, 8 katlı apartman inşaatında çalışan Ömer Sönmez (50) 6'ncı katta inşaat asansörüyle çıkartılan tuğlaları indirmek istediği sırada dengesini kaybetti. Adana'da, apartman inşaatından düşen işçi hayatını kaybetti.

Adana'da satılık gayrimenkul: 358 bin liraya!

Milli Emlak Adana Yüreğir Köprülü mahallesinde yer alan 358 metrekare alana sahip konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:50'de gerçekleştirilecek...

Adana Kıyıkent Evleri'nde yer alan 31 konut satışa çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut idaresinin (TOKİ) Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Barış Mahallesinde yürüttüğü Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 31 adet daire satışa çıkarıldı.

Adana'da yerinde dönüşüm yapılacak!

Adana'da Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Barbaros Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mardin Kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Karalar, yerinde dönüşüm olmadan bu sorunların çözümünün çok zor olacağını söyledi.

Adana bay mahallesinde dönüşüm Haberi

Adana bay mahallesinde dönüşüm

Adana'da merkez Seyhan ilçe Belediyesi'nin sokaklarının çoğuna itfaiye ve anbulans giremeyen, çoğu da imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine 4 bin 80 ev, 317 iş yeri yapmak için hazırladığı kentsel dönüşüm projesine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından onay verildi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yürütülecek ve bin 785 hak sahibini ilgilendiren proje 2017'de tamamlanmış olacak.


BAKAN SARI'YA SONSUZ TEŞEKKÜR


Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ayrıntılarını düzenlediği basın toplantısında açıklarken, bu bölgede uyuşturucu ve terör riskleri de bulunduğuna dikkat çekti. Karalar, ilçede 8 ayrı kentsel ve yerinde dönüşüm projesi planladıklarını anlattı. "Eski Adana' olarak tanımlanan Barbaros ve Bey mahallelerine yönelik projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandığını, diğer projelerin de hazırlıklarının sürdüğünü...