02 / 05 / 2024

adana belediye mahallesi kentsel dönüşüm

adana belediye mahallesi kentsel dönüşüm

ADANA'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay bekliyor.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

TOKİ Adana Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Son başvurunun 30 Mart 2018 tarihinde kabul edileceği TOKİ Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım başvuruları yarın itibariyle başlıyor.

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu!

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu henüz belli olmadı. Projede yer alan 256 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi!

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

adana belediye mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

adana belediye mahallesi kentsel dönüşüm

ADANA'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay bekliyor. 


Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi uzun hazırlık süreci ve planlanmasının ardından ilgili bakanlığa gönderildi. Yaklaşık 2 yıldan bu yana onay bekleyen projenin Bakanlar Kurulu kararıyla başlatıldığım anlatan Belediye Başkanı Soner Çetin, "Projemiz onaylanması için 2 yüdır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda bekliyor. Projeye sadece imza atılacak. Ben onaylanması için ümitliyim, karamsar değilim" dedi. 


'BİR DEFADA EN BÜYÜK YATIRIM'

Kentsel dönüşüm yapılacak alanda işyeri ve konut olarak 7 binden fazla hak sahibinin bulunduğunu aktaran Soner Çetin, şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm alanında son yıllarda süren çalışmaların ardından taşınmazların durunüan saptandı, hak sahipleri belirlendi. 


İnceleme ve...