04 / 05 / 2024

Adana belediye projeleri

Adana belediye projeleri

Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Sağlık Kampüsü'nde 182 yataklı Onkoloji Hastanesi, 185 yataklı Kardiyoloji Hastanesi, 299 yataklı Genel Hastane ile bu hastanelerin ortak Teşhis ve Tedavi Hastanesi bulunuyor. Orta Doğu için ciddi bir hizmet olacak Adana'ya başka ülkelerden hastalar gelecek''dedi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

Adana Mithatpaşa'nın dönüşümü için imar düzenleniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Cevheribucak, kentsel dönüşüm, TOKİ ve imar planlarından bahsetti.

Adana belediye projeleri Haberi

Adana belediye projeleri


Dünya marka şehirler arasına girme yarışında mesafe kat etme yolunda adımlarını hızlandıran Adana, yatırımlarıyla göz dolduruyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ak Parti hükümetleri döneminde Adana'ya sağlıktan turizme dev yatırımlar yapıldığını söyledi. Başkan Fikret Yeni, yapılan yatırımlarla Adananın üreten, ürettiğini dünyaya pazarlayan bir dünya markası olma yolunda ilerlediğini söyledi.


KENTE ENTEGRE SAĞLIK KAMPÜSÜ 



1 milyar liralık yatırımla kurulan 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsünün, Adanayı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini belirten Ak Parti Adana 11 Başkanı Fikret Yeni, "Sağlık Kampüsü'nde 182 yataklı Onkoloji Hastanesi, 185 yataklı Kardiyoloji ve KVC Hastanesi, 349 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 285 yataklı Genel Hastane, 299 yataklı Genel Hastane ile bu hastanelerin ortak Teşhis ve Tedavi Hastanesi,...