29 / 04 / 2024

adana büyükşehir yatırımları

adana büyükşehir yatırımları

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana Büyükşehir'den 12 dev eser!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği hizmetlere yenilerini ekliyor. Büyükşehir Beleidyesi 12 dev eser hayata geçiriyor.

Adana Büyükşehir'den 2 bin 800 kilometre asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri Ceyhan, Yumurtalık ve İmamoğlu ilçelerinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Adana'daki sanayi sitelerinin alt ve üstyapı sorunlarına neşter!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana sanayisinin can damarlarından biri olan Metal İşleri Sanayi Sitesi’ndeki çalışma ortamının üretime daha uygun hale getirilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Adana Saimbeyli'ye yeni köprü!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli İlçesini mahallelere bağlayan yollarda, ulaşım güvenliğini arttırmak, araç geçişini rahatlatmak için yol genişletme, yenileme ve köprü çalışmalarına devam ediyor.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

ABD'nin en büyük toprak sahibi Bill Gates neden bu kadar arazi aldığını anlattı!

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan BillGates, komplo teorilerine de konu olan büyük arazi yatırımlarına ilişkin sessizliğini bozdu; satın almaların iklimle alakalı olmadığını, yatırım grubunun böyle tercih ettiğini belirtti.

adana büyükşehir yatırımları Haberi

adana büyükşehir yatırımları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü Adana Ticaret Borsası Meclis üyelerine Adana’nın geleceğini inşa eden vizyon projelerini tanıttı.

VİZYON PROJELER SUNULDU

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeler, Adana’nın dinamiklerine aktarılıyor.

Şehrin gelecek yüz yılını inşa eden projelere imza atan, adanada ulaşım odaklı, değişim ve yenilemeye açık planlamaları şehir haritalarına işleyen, beş senelik görev süresince kentin ihmal edilmişliklerini en az indirgeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, ikinci beş yıllık hizmet süresinde uygulamaya geçireceği ve Adana’yı dünya kentlerini kıskandıracak çağdaş görünüme kavuşturacak vizyon projelerini, Adana Ticaret Borsası ev sahipliğinde borsa üye ve yöneticilerine tanıttı.

“HAZIRIZ”

Adana’da birlikte başarıyoruz ilkesine sadık kalarak kentin dinamikleri ile beraber...