29 / 04 / 2024

Adana cbs görüntüleme

Adana cbs görüntüleme

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Üçüncü havalimanı uzaydan böyle görüntülendi!

NASA'nın haziran ayında devreye aldığı yeni nesil görüntüleme teknolojisiyle İstanbul ilk kez görüntülendi. Bu sabah İstanbul'u çeken astronot Randy Bresnik, Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı.

Afet sonrası hasarlı alanlara havadan görüntüleme protokolü imzalandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile DASK arasında "Afet Sonrası Hasarlı Alanlarda Havadan Görüntü Alımı ve Veri Üretimine İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Düzce Konuralp'te altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor!

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Giyim Sanat Sitesi'nde kuruldu.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Kozan'da CBS çalışmaları sürüyor!

Kozan'ın 360 derece 3 boyutlu panoramik ortam çekimlerinin yapılarak internetten paylaşıma açılmasını sağlayacak Coğrafi ve Kent Bilgi Sisteminin ( CBS ) görüntüleme çalışması devam ediyor.

Adana'da coğrafi ve kent bilgi sistemi görüntülemesi yapılıyor!

Cihan Davulcu, 8 kameralı özel bir cihaz yardımıyla 360 derece çekilen 3 boyutlu görüntülerin, aracın geçiş yaptığı tüm cadde ve sokaklarda 5 metre arayla fotoğraflama yaptığını söyledi.

Lokman Hekim Erbil Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi açıldı!

Lokman Hekim 2013 Stratejik Planı çerçevesinde bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Erbil Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi açıldı. Merkezde 6.000 m2 kapalı alanda tüm tahlil, tetkik ve ileri görüntüleme hizmetleri verilecek...

Bosphorus City projesinin görüntüleri!

SİNPAşž tarafından hayata geçirilen Bosphorus City   projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Exen İstanbul projesinin son görüntüleri!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen    Exen İstanbul projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com görüntüledi....

Avrupa Konutları Ispartakule projesinden görüntüler!

Artaş İnşaat   tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Ispartakule projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi....

Innovia 2 projesinden son görüntüler!

Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen Innovia 2 projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntülüyor....

Adana cbs görüntüleme Haberi

Adana cbs görüntüleme

Kozan Belediyesi'nce hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı'nca (ÇKA) desteklenen, ilçedeki Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması Projesi kapsamında, ilçenin 360 derece 3 boyutlu panoramik ortam çekimlerinin yapılarak internetten paylaşıma açılmasını sağlayacak Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'nin(CBS) görüntüleme çalışması devam ediyor. 


8 kameralı özel bir cihaz yardımıyla, 5 metre arayla cadde ve sokakların 360 derece 3 boyutlu görüntülerinin çekimini tamamlayan ekipler, ilçedeki 13 taşınmaz tarihi kültür varlığının çekimlerini de sürdürüyor. 


370 kilometrelik alan içindeki Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor. 


Yetkililer, elde edilen görüntü ve bilgilerin düzenlendikten sonra data olarak dijital ortama aktarılacağını, bilgisayar ve internetten ilgili kurumların ve vatandaşların paylaşımına sunulacağını belirtilerek, yapılan çalışma ile daha...