18 / 05 / 2024

adana ceyhan sanayi büyüme

adana ceyhan sanayi büyüme

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Ceyhan'da kurulması planlanan OSB ile sanayinin gelişmesi, kentleşmenin yönlendirilmesi, çevre sorunlarının önlenmesi, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanılmasından planlandığını belirtti...

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ceyhan Belediyesi Adana'da 3 arsa satacak! 

Adana İli Ceyhan Belediye Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Ata GYO'nun Adana ve Giresun'daki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Adana Ceyhan ve Giresun Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Ata GYO'nun 3 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Adana/Ceyhan, Çanakkale ve Tekirdağ ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

adana ceyhan sanayi büyüme Haberi

adana ceyhan sanayi büyüme

Yeni dünya düzenindeki teknolojik gelişmelerin üretim merkezlerinde güncel donanımlar oluşturması, endüstriyel kuruluşları seri üretim yapar niteliklere kavuşturmuştur. Küresel yapıdaki ülkemiz gibi belirli coğrafi ajanlar, bu yeni anlayışta yerini alarak Hazar Denizi'nden Arap Yarımadası'na kadar dünya ekonomisinin en önemli stratejik maddesi petrolün bölgemize olumlu transferinin önünü açmıştır. 


Dünya çapında bir enerji merkezi oluşturulmasının planladığı bölgemizde proje alanı, İskenderun Körfezi ile Erzin ve Ceyhan ilçesi sınırlarını kapsamakta olan yaklaşık 128 bin 340 dönüm doğal kara ve deniz (9 kilometrelik sahil şeridi) üzerinde kaya-toprak dolgu ile kazanılacak yaklaşık 8 bin dönümlük alanla birlikte 136 bin dönüm araziyi içermektedir. Proje alanının sahil şeridindeki sınırlarını batıda BTC Ham Petrol Boru Hattı Ceyhan Terminali, doğuda BOTAŞ'a ait tesisler oluşturmaktadır. Proje öncelikleri arasında ham petrol rafinerileri yer...