20 / 05 / 2024

Adana Ceyhan-Sarımazı yolu

Adana Ceyhan-Sarımazı yolu

Yapımı süren ve son aşamaya gelen Ceyhan - Sarımazı yolu, bölge ekonomisinin kilit noktalarını Ceyhan ve Adana 'ya bağlayacak.

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ceyhan Belediyesi Adana'da 3 arsa satacak! 

Adana İli Ceyhan Belediye Başkanlığı, Adana Ceyhan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Adana'da 57.4 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Adana Milli Emlak, Adana ili, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde yer alan 18 arsayı 57 milyon 393 bin 584 TL'ye satıyor...

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Ata GYO'nun Adana ve Giresun'daki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Adana Ceyhan ve Giresun Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 283 bin 200 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Adana İli Sarıçam İlçesi'nde bulunan 18 bin 199 metrekare arsa üzerinde bulunan 10 bin 790 metrekare deponun 3 bin 600 metrekare depolama alanı 6 ayda 283 bin 200 TL'ye kiraya verildi. 

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Ata GYO'nun 3 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Adana/Ceyhan, Çanakkale ve Tekirdağ ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adana Ceyhan-Sarımazı yolu Haberi

Adana Ceyhan-Sarımazı yolu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan-Sarımazı yolunda devam eden genişletme ve altyapı çalışmalarını denetledi, yolun tamamlanmasının ardından bölge ekonomisine önemli katkı yapacağını söyledi.



Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde Ceyhan-Sarımazı yolunun iyileştirilmesi gerektiğini her fırsatta belirttiğini kaydeden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Her 6 Ocak Ceyhan'ın Kurtuluş Bayramı konuşmamda bu yolla ilgili soruna değindim. Allah bana Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı nasip etti ve bu yolla ilgili iyileştirme çalışmalarını hayata geçirmek bize düştü. Bu yolu altyapısını oluşturarak ve genişleterek hizmete açacak olmanın kıvancını yaşıyoruz" dedi.


YOLUN, CEYHAN VE ADANA EKONOMİSİNE KATKISI OLACAK

Başkan Hüseyin Sözlü, sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu yol Ceyhan'ı Sarımazı'ya bağlayan bir yol olmaktan öte, Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölgesi'ni Ceyhan'a, dolayısıyla Adana'ya bağlayan bir yol. Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'ni bu yolla...