04 / 05 / 2024

Adana ÇİSAM binası

Adana ÇİSAM binası

Adana Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) bu yıl yeni binasına kavuşacak.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

Adana'da 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana 6. İcra Dairesi Müdürlüğü Adana ili, Sarıçam ilçesi, 15636 ada, 23 parselde yer alan fabrika binası, müştemilatları ve arsasını 7 milyon 378 bin 625 TL'ye satışa çıkardı. 

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Adana Sarıçam'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Sarıçam ilçesi, Misis Mahallesi 15650 ada, 12 parsel sayılı 37 bin 149,05 metrekarelik fabrika binası ve arsasını 18 milyon 560 bin 780 TL'ye icradan satıyor...

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Ceyhan'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 adet fabrika binası ve arsası!

T.C. Ceyhan İcra Dairesi, Adana İli, Ceyhan İlçesi, Büyükmangıt Mahallesi, 2547 ve 2548 parselde yer alan 2 adet fabrika binası ve arsası 8 milyon 69 bin 399 TL'ye satıyor.

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Yüreğir'de 8.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Taşçı Mahallesi'nde yer alan beş katlı fabrika binası ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 874 bin 571 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

Adana Sarıçam'da 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Yakapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 9 milyon 29 bin 685 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

Adana Türk Hava Kurumu Binası yıkılıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırılan Türk Hava Kurumu (THK) binasını yıkıyor.

Adana ÇİSAM'a yeni bina müjdesi!

Adana Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) bu yıl yeni binasına kavuşacak.

Adana ÇİSAM binası Haberi

Adana ÇİSAM binası

Türkiye'nin iş sağlığı alanında, bilime ve teknolojiye yönelik etkinliklerde bulunmasını sağlamak amacıyla Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) 2017 yılı çalışmalarına yeni binasında başladı. 


ÇİSAM Müdürü, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferdi Tanır, Müdür Yardımcısı Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Teknolojisi Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Bayat ile yönetim kurulu üyeleri, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, Maden Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Mahmut Kılıç, Hukuk Fakültesi İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Zeki Okur ve Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Ceyhun Sabır'ın katıldığı 2017 yılının ilk toplantısı merkez binasında gerçekleştirdi. 


AMAÇ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK 

Prof....