03 / 10 / 2024

adana çocuk inşaat parkı

adana çocuk inşaat parkı

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu.

M1'de çocuk inşaat parkı açıldı!

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu.

Adana Tufanbeyli'ye Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi yapılıyor!

Tufanbeyli Belediyesi, kadınların hem bebeklerinin hem de kendi ihtiyaçlarını karşılayıp dinlenebilecekleri ‘Aile ve Çocuk Sosyal Merkezi’ yapıyor.

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

Adana Akçura Konutları teslim tarihi!

Adana Akçura Konutları Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor. Adana Akçura Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

M1 Merkez Adana ve ÇÜZDER işbirliği yapıyor!

Eğitime ve çocuk gelişimine katkı sağlayan birçok etkinliğe ev sahipliği yapan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, Çukurova üstün Zekalılar Derneği (ÇÜZDER) ile deha çocukları keşfetmek üzere özel bir atölye çalışması organize etti.

Adana Türkeli'ne 10 dönümlük çocuk parkı yapılıyor!

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Türkeli Mahallesi’nde yapımı devam eden 10 dönümlük çocuk parkındaki çalışmalar tamamlanmak üzere. Park ve Bahçeler Müdürü Osman Tüfekli parkı birkaç gün içerisinde bitireceklerini söyledi....

TOKİ´den Adana'ya 10 bin konut!

TOKİ bugüne kadar Adana´da 10 bine yakın konut, hastane, sağlık ocağı, cami, okul ve sosyal tesisler inşa etti

TOKİ Adana Karaisalı'da 58 bin 150 TL'ye!

TOKİ Adana Karaisalı'da 2 adet konutu açık satışa sunacak

Adana´da konutun metrekare satış fiyatı 597 liraya yükseldi!

Konut satış fiyatlarının geçen ay en çok arttığı il Adana, en çok düştüğü il ise Bursa olarak belirlendi

Gaysan Mobilya ile çocuk odaları şenleniyor!

Türkiye´de "dar mekanlara, pratik çözümleriyle" tanınan Gaysan Mobilya, çocuk odalarının en iyi şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor

Adana´da 3 milyon 98 bin TL´ye icradan satılık tarla!

Adana 13. İcra Müdürlüğü, Yüreğir ilçesi, Danişment Köyü, Avratmezarı Mevkii´nde bulunan 597 bin 900 metrekarelik tarlayı satışa çıkardı

Adana Merkez´de satılık Shell benzin istasyonu!

Adana Merkez´de Shell benzin istasyonu satışa çıkarıldı

adana çocuk inşaat parkı Haberi

adana çocuk inşaat parkı

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu. Geliştirme ve eğlendirme aktiviteleriyle çocukların keyifli zamanlar geçirmesi hedefiyle yapılan çocuk inşaat parkının açılışı yoğun ilgi gördü. Alp Kırşan'ın katıldığı açılışa aileleriyle gelen çocuklar büyük heyecan yaşadı. Cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirmek isteyen aileler ise birbirleriyle yarıştı. Alp Kırşan, 200 metrekare alanda yapılan çocuk inşaat parkı içerisinde '1 Alp çok çocuk' etkinliğiyle yanına aldığı çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklara sorular yönelten Kırşan, zaman zaman eğitici, öğretici oyunları ve esprileriyle izleyenleri...