28 / 04 / 2024

Adana Divan Otel

Adana Divan Otel

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş.

Adana Divan Otel Haziran'da açılacak!

BİLİCİ Holding A.Ş yönetim kumlu başkanı olan Mehmet Ali Bilici beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli Haziran ayında Adanalıların hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Adana Divan Otel Haberi

Adana Divan Otel

Farklı niteliklerdeki mimari ve iç mimari projeleriyle Türkiye’nin birçok şehrinde özgün tasarımlara imza atan İç Mimar Emre Özer ve Yüksek Mimar Tayfun Tulgan ortaklığındaki özer+tulgan Mimarlık’ın Adana Seyhan’da tasarladığı Divan Oteli, oldukça sıcak bir coğrafyada yer alması nedeniyle iklimin gerektirdiği yalınlık, ferahlık ve serinlik arayışlarıyla, markanın kemikleşmiş sofistike konfor anlayışını bütünleştiren bir tarza sahip. 


İç mekanlarda her detayın itinayla düşünülüp kusursuz bir tasarımla şekillendiği 9 katlı ve 180 odalı Divan Oteli’nin iç mekan çözümlerinde sunulan farklılıklar yapının 5 yıldızlı konvansiyonel otellerden kolaylıkla ayrışmasını sağlamış. Oldukça sade bir lobi tasarımına sahip olan otelin giriş katında Divan Patisserie, Divan Pub, ortada bir oturma bölümü ve arka bölümde de resepsiyon bankosu bulunuyor. Farklı oturma düzenlerinin sebep olabileceği karışıklığı önlemek amacıyla iç mekan tasarımının...