27 / 04 / 2024

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan  Adana  Oteli ve Bağımsız Bölümleri'ne İlişkin Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Divan Adana Oteli Adana İli Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde yer alıyor. Otel  Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde konumlanıyor.

 TSKB GYO nun Divan Adana Oteli nin değeri belli oldu!

Taşınmazın yakın çevresinde Ticari iş merkezleri, Türkiye çapında hizmet veren pazarlama ve Ticaret şirketlerinin bölge müdürlükleri, Tekstil ve giyim firmalarının satış mağazaları, beyaz eşya, mobilya, bilgisayar ve Elektronik cihazların satışının yapıldığı mağazalar, sigorta acentalarının bölge müdürlükleri, Türkiye genelinde hizmet veren Bankaların Bölge Müdürlükleri ve merkez şubeleri, Oteller, Özel hastane ve diğer ticaret ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler yer alıyor. Söz konusu otel ulaşım açısından da oldukça rahat bölgede yer alıyor. 


TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin  hisse değeri 100 milyon 275 bin TL olurken, otel için KDV dahil 118 milyon 324 bin 500 TL değer takdir edildi. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

"Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 17 M III pafta, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır."

Değerleme Raporu için tıklayın

 


Geri Dön