05 / 05 / 2024

Adana Dreampark teslimleri

Adana Dreampark teslimleri

YAPI sektöründe geçirdiği 35 yılda, binlerce konut ile alt yapı ve üst yapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da gerçekleştirdiği Dreampark'da tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri sona eriyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün sona eriyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi projesinde 269 konut bulunuyor.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde konut teslimleri bugün başlıyor. Projede toplamda 269 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Yüreğir'de konut teslimleri başlayacak!

269 konutluk TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde konut teslim dönemi devam ediyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslimleri yarın başlıyor!

Toplamda 354 adet konut kentsel dönüşüm olarak inşa edildi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Evleri teslim işlemleri yarın başlıyor...

Adana Dreampark'da yaşam başlıyor!

Yapı sektöründe geçirdiği 35 yılda, hepsi birbirinden prestijli binlerce konut ile altyapı ve üstyapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark'da yaşam başlıyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri açıklandı. Anahtar teslimleri hemen yapılan projede 1.043 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Adana Dreampark'ta tapu teslimleri başladı!

YAPI sektöründe geçirdiği 35 yılda, binlerce konut ile alt yapı ve üst yapı projelerine imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Adana'da gerçekleştirdiği Dreampark'da tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Adana Dreampark Evleri' nde fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor!

Halil Avcı GYO tarafından hayata geçirilen Adana Dreampark Evleri projesinde toplam 122 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 blok şeklinde yükseliyor. Adana Dreampark Evleri' nde fiyatlar 160 bin TL' den başlıyor.

Adana Kulak Kent Evleri!

Kulak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adana Kulak Kent Evleri teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Kulak Kent projesinde yer alan daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesinde dairelerin alanları 235 metrekare ile 330 metrekare olarak dizayn edildi. Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te teslim edilmesi planlanıyor.

Adana Dreampark teslimleri Haberi

Adana Dreampark teslimleri

'ŞİMDİDEN YÜZDE 41 KÂR ELDE EDİLDİ' 

Şirket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümü henüz proje başlangıcında tamamlandı. Bir projemizi tamamlarken, diğer projelerinin startını veriyoruz. Dreamtown ve DreamGarden projelerimizde de satışlar ve inşaat tüm hızıyla sürüyor. Adana'nın en nezih bölgelerinden Mavi Bulvar'a değer katan projemizle müşterilerimize sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkânı da sunuyoruz. Buradan daire alanlar, şimdiden yaklaşık yüzde 41' lik bir kâr etti" dedi.



'PRİM YAPACAK DEMİŞTİK' 

Avcı, proje lansmanında "Adana'nın en yatırım getirişi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini yapıyoruz" dediklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Bu sözümünü hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana'nın en çok prim yapacak olan projemiz Dreampark'ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadı,...