03 / 05 / 2024

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde ilk etap Ocak'ta teslim!

İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.



İş dünyasına mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı vaat eden Adana’nın en dikkat çekici projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde ilk etap teslimleri Ocak 2017’de yapılacak.


Deneyimlerini birleştiren Kurt İnşaat ve Balak Metal ortaklığı ile Adana-Mersin D-400 karayolu üzerinde hayata geçirilen Kiza’da ilk etap için geri sayım başladı. 12 ayrı blokta 990 lüks ofis ve 287 mağaza ile 120 odalı business otelden oluşan projede, ofis ve mağaza teslimleri Ocak 2017’de gerçekleşecek.


Yüksek inşaat kalitesi, hem fonksiyonel hem de estetik mimari anlayışı ile kentin en özel lokasyonunda inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, şehirlerin merkezinde sıkışıp kalan; ulaşım, otopark, gürültü gibi çeşitli sorunlardan olumsuz etkilenen iş dünyasına rahat, ferah, sorunsuz ve mutlu bir çalışma ortamı sunuyor. Akıllı donanıma sahip A Plus ofisleri ile kullanıcılarına keyifli bir çalışma ortamının kapılarını aralamaya hazırlanan proje, şehrin her tarafına kolaylıkla ulaşım sağlanabilen özel lokasyonu ile dikkat çekiyor.


KİZA SAKİNİ AYRICALIKLI OLDUĞUNU HİSSEDECEK


Akıllı ofislerin yanı sıra otel, homeofis, mağaza ve restoranların da yer aldığı bölgenin en büyük karma projesi olan Kiza, sağladığı olanaklarla sadece bir iş merkezi olmanın ötesinde bir yaşam merkezi olarak hizmet verecek. İş merkezindeki bütün üniteler ve birimler, en küçük ofisten en büyük iş yerine kadar birbirini besleyecek ve çok dinamik bir yapı oluşturulacak.


Her türlü konforun en ince ayrıntısına kadar planlandığı Kiza’nın sakinleri, bir nevi ileri seviye aracılık hizmeti olan “Concierge Hizmetleri”yle de kendilerini ayrıcalıklı hissedecek. Bu hizmetle, ofis sakinlerinin bütün ihtiyaçları karşılanacak. Çağrı merkezi görevlileri tarafından; randevudan karşılamaya, yönlendirmeden rezervasyona, bilet temininden araç muayenesi takibine, özel şoför temininden transfer hizmetlerine, araç kiralamadan uçak bileti teminine kadar birçok hizmet verilecek. İş merkezi sakini ofisinde çalışırken isterse arabası yıkanacak, aracında benzini yoksa petrole götürülüp doldurulacak, kurye hizmetiyle evrakları dağıtılacak. Lostra, kuru temizleme, terzi işleri halledilirken, ofis sakinleri sadece kendi işine odaklanmış olacak. Ayrıca, her türlü teknik desteğin yanı sıra; vale, özel gün organizasyon hizmeti, çiçek ve hediye gönderimi gibi A Plus hizmetler arasında yer alacak.


İKİNCİ ETAPTA SATIŞLAR SÜRÜYOR


Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, ilk etabı tamamladıklarını ve ikinci etaba geçtiklerini ifade ederek, insanların “A Plus” ofislere olan ilgisinden son derece memnun olduklarını belirtti. İşletmelerin marka değerini artıran, kurumsallaşmaya da önemli katkıları olan yeni nesil ofislerin, her geçen gün daha çok tercih edildiğini vurgulayan Kurt, başarıyı kaçınılmaz kılan bu tarz ofislerin yükselişinin gelecek dönemde artarak devam edeceğini söyledi.


Kentin yükselen değeri Kiza’nın, en doğru lokasyonda, yatırımcılarına baştan kazanmanın keyfini sunduğunu ifade eden Kurt, 180.000 m2 kapalı alana sahip projenin, hem yatırımcısına hem de kullanıcısına kazandıracağını kaydetti. Aydın Kurt, modern kurgusunun yanı sıra sosyal ve kültürel yaşam alanlarıyla da öne çıkan Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin, teras kafeleri ile kent halkı için keyifli bir buluşma alanı olacağını dile getirdi.


PROJE HAKKINDA


Adana-Mersin D-400 Karayolu Otogar Kavşağı’ndaki eski Tekel fabrikasının bulunduğu alanda, 55 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, üstün lojistik avantajları ve emsalsiz konumuyla işletmelere gelişimin kapılarını aralıyor. Bin 200 adet aracın park edebileceği 50 bin metrekare kapalı ve 900 araçlık açık otoparkı bulunan Kiza’nın çarşı bünyesinde 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ve ortada refüj bulunan gidiş- geliş ana caddesi yer alıyor. Ayrıca, bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğinde 100, 112 ve 126 metrelik 3 adet cadde bulunuyor. 12 blokta 990 ofis ve homeofis ile 287 iş yerinden oluşan projede ayrıca, 120 odalı business otel ile 1 kongre merkezi yer alıyor. 



Adana Beş Ocak



Geri Dön