02 / 05 / 2024

Adana eğitim tesisi projesi

Adana eğitim tesisi projesi

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 7 kentte görev yapan yargı mensupları ve ailelerinin faydalanacağı tesisisin kısa sürede hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Adana Yüreğir'de acele kamulaştırma!

Adana'da eğitim tesisi yapılması kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Deniz GYO Metrokent eğitim tesisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'nde yer alan  Metrokent Eğitim tesisi bloğunun 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Kamu taşınmazlarında eğitim faaliyetleri için üst hakkı tesisi yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmeliğe göre, kamu taşınmazları eğitim faaliyetleri için bedelsiz verilebilecek..

İstanbul'daki eğitim alanlarının imarının değiştirildiği iddiaları mecliste!

İstanbul'da meri planlarda eğitim tesisi alanı olarak geçen parsellerin 2004-2013 yılları arasında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ticaret-konut hizmet alanları olarak değiştirildiğine dair iddialar TBMM gündemine taşındı..

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Somali'deki Türk askeri eğitim tesisi Ocak'ta açılacak!

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Adana eğitim tesisi projesi Haberi

Adana eğitim tesisi projesi

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, çevre il ve ilçelerde görev yapan yargı mensupları ve ailelerinin kullanımına yönelik yaklaşık 20 bin kişinin faydalanabileceği 'Adliye Eğitim ve Ek Tesisi' yaptırılacak. Projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak tesiste, turizm ve otelcilik eğitimi verilecek olan hükümlüler görev alacak.  Adana  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Projeyle ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu tesis, bölgemizdeki yaklaşık 20 bin personelin ve ailelerine hizmet verecek. Mimarisiyle de ilimize değer katacağını düşündüğümüz eğitim tesisini bir an önce tamamlayıp, hizmete açmayı düşünüyoruz" dedi. 


EN BÜYÜK İŞLETME OLACAK 

Türkiye'de hizmet sektöründe hükümlü çalıştırılacak en büyük işletme olacak tesis, Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde Seyhan Baraj Gölü manzaralı Adalet Bakanlığı'na tahsisli arsaya yapılacak. Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurtları Müdürlüğü'nce 7 bin 564 metrekare arsa üzerine...