02 / 05 / 2024

adana Emekli Dinlenme Evleri adana Emekli Dinlenme Evleri nerede

adana Emekli Dinlenme Evleri adana Emekli Dinlenme Evleri nerede

Adana’da Çukurova İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Emekli Dinlenme Evleri kadın ve erkek emeklilerin bir arada olacağı bir anlayışla hizmete sokuldu.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu!

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu henüz belli olmadı. Projede yer alan 256 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi!

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016 bugün açıklandı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları bugün saat: 10.00'dan itibaren açıklandı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu bugün açıklandı. Detayların henüz netleşmediği TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün belirlendi. Kura çekilişinin saat: 10.00 'da yapıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi bugün saat: 10.00'da başlayacak. Ödemelere göre yüzde 12 peşin ödemenin sağlandığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Emekli TOKİ kura sonucu bugün saat: 10.00'da başlayacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

adana Emekli Dinlenme Evleri adana Emekli Dinlenme Evleri nerede Haberi

adana Emekli Dinlenme Evleri adana Emekli Dinlenme Evleri nerede

Adana’da Çukurova İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Emekli Dinlenme Evleri kadın ve erkek emeklilerin bir arada olacağı bir anlayışla hizmete sokuldu. Çay, kahve gibi içeceklerin ücretsiz, günlük gazete ve dergiler ile kitapların bulunduğu emekli evleri için Başkan Soner Çetin, “Sadece erkeklerin değil, kadın-erkek birlikte sohbet edilip satranç ve tavla oynanabilen bir sosyal tesis yaptık” dedi.


SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ EMEKLİ EVLERİ DE BİTTİ

Çukurova Belediyesi Türkiye’de ilk kez kadın ve erkek emeklilerin bir arada dinlenip hoşça vakit geçirebileceği Emekli Dinlenme Evleri’ni hizmete açtı. Çukurova’nın Mahfesığmaz, Huzurevleri ve Belediye Evleri mahallelerinde hizmet verecek olan Emekli Dinlenme Evleri’nin açılışına meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra emekli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Verdiği bir sözü daha tutmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,...