05 / 05 / 2024

adana engelli öğrenciler için lise

adana engelli öğrenciler için lise

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

Adana'da engelli öğrenciler için lise inşa edilecek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik liseyi hizmete açacaklarını müjdeledi.

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde inşaata tepki!

Adana Ticaret Odası Anadolu Lisesi'nde gerçekleşmesi planlanan inşaat çalışmaları için öğrencilerden tepki geldi. Öğrenciler, bahçeye İmam Hatip yurdu yapılması planlandığını iddia etti.

Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Okulu kapatılıyor mu?

Silivri’de engelli öğrenciler için 500 bin lira maliyetle yapımı gerçekleştirilen hidroterapi havuzu personel alınamadığı için hizmete kapatılmayla yüz yüze!

Tarkan engelli öğrenciler için 5 milyon TL'ye okul yaptırıyor!

Hülya Avşar’ın “Tarkan vergide birinci mi oldu? Okul mu yaptırdı?” dediği Megastar, engelli öğrencilere 5 milyon TL’ye ultra donanımlı bir okul yaptırıyor. Engelli öğrenciler için yaptırılan okulun 2018'de eğitime başlaması planlanıyor.

Adana’ya Engelsiz Yaşam Merkezi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş iliçesinde engelli atletizm pistinden, olimpik havuza, at binme alanından, kongre merkezine kadar çok sayıda tesisi barındıracak Engelsiz Yaşam Merkezi projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Konforist Edu Suits engelli dostu!

Tasarımı, dekorasyonu ve öğrencilere sunduğu yüksek standartlardaki hizmetleri ile konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kayıt önceliği hakkı da tanıyor.

Ayda 900 liraya lüks yurt: Konforist

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış

Konforist'te öğrencilere aylık 900 TL ile konaklama imkanı!

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış.

Konforist'e aylık 900 TL'ye konaklama imkanı!

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış...

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Anne Baba Destek Seminerleri devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayata geçirilen "Anne Baba Destek Seminerleri" devam ediyor. Programın 17. seminerinin konusunu, engelli bireyler oluşturacak.

Yabancı öğrenciler M1 Merkez Adana AVM'de buluştu!

AIESEC Adana ve Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile yapılan proje sonrasında Adana’da bulunan yabancı öğrenciler Global Village kapsamında ülkelerini ve kültürlerini tanıtma fırsatı buldu...

Adana Havaalanı 'engelsiz mekan' oldu!

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından yürütülen ‘Engelsiz Mekan Projesi’ kapsamında, 6 ay önce başlayan çalışmalar sonucunda Şakirpaşa Havaalanı’ na ‘Engelsiz Mekan Plaketi’ verildi....

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında başvuru için son 4 gün!

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlangıç gösteriyor...

adana engelli öğrenciler için lise Haberi

adana engelli öğrenciler için lise

Atatürk Parkı'nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Programa katılan Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın yaptığı konuşma, işitme engellilere işaret diliyle aktarıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Demirtaş, kentte ilk defa engellilere yönelik lise binası yapılacağı müjdesini vererek, "Bundan sonra engelli kardeşlerimizin ortaokulu bitirdikten sonra liseyi de okuyacakları bir okulları olacak. İkinci döneme yetiştireceğimizi düşünüyorum. Şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Programa katılan vatandaşların oluşturduğu kortej, Atatürk Caddesi'nden İstasyon Meydanı'na kadar yürüdü. Katılımcılar, beyaz güvercinleri gökyüzüne bıraktı.  Etkinliğe AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş...