29 / 04 / 2024

Adana Feke belediye ek hizmet binası

Adana Feke belediye ek hizmet binası

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri projesi Bakanlık'tan onay bekliyor!

Adana Çukurova'daki Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayını bekliyor. 6 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek projede 16 bin konut yapılması planlanıyor.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Adana Feke belediye ek hizmet binası Haberi

Adana Feke belediye ek hizmet binası

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi. 

Feke'de esnaf ve vatandaşa hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, "Bütün mücadelemiz insanımıza layık olmak. Belediye Başkanlarımızla birlikte çalışıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizle birlikte okullarımızda, köylerimizde, camilerimizde elimizdeki olanaklarla ve Cenab'ı Allah'ın verdiği manevi güçle hizmet veriyoruz" dedi.


RUS AMBARGOSUNA KARŞI, ÜRETİCİYE VE TÜKETİCİYE DESTEK

Rusya'nın Türk tarım ürünlerine uyguladığı ambargo nedeniyle üreticinin mağdur olmaması için de kampanya başlatan ve üreticiden ilk etapta 20 ton narenciye satın alan Büyükşehir Belediyesi ve Feke Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz dağıtım gerçekleştirdi. Başkan Sözlü, 5'er ve 10'ar kiloluk paketler halindeki narenciye ürünlerini vatandaşa kendi elleriyle dağıttı.


ÇALIŞIN, YARININIZI İNŞA EDİN

Adana Büyükşehir Belediyesi...